fbpx

Hjælp til hjemmetræning

Det er vigtigt at bevæge sig – både som del af forebyggende indsats mod stroke og som del af rehabilitering efter et stroke

Med midler fra TrygFondens sociale akutpulje har Hjernesagen i samarbejde med ApoFysio fået udarbejdet en stribe korte film, som er særligt henvendt til personer, der sidder i kørestol, er sengeliggende eller på anden vis har en indskrænket bevægelighed efter eksempelvis blodprop eller blødning i hjernen.

Filmene er tænkt som inspiration til hjemme- eller selvtræning, og øvelserne kræver således ingen særlige redskaber eller andet udstyr.

Hver film indeholder et par øvelser med en udførlig instruktion, både i ord og billeder. Husk at øvelserne ikke må gøre ondt at udføre!

Hjemmetræning: Hånd og arm

Hjemmetræning: Gangfunktion

Hjemmetræning: Kørestol

Hjemmetræning: Lukket hånd

Hjemmetræning: Trappefunktion

Hjemmetræning: Liggende

Hjemmetræning: Stående

Bliv Medlem

Bliv Medlem

Hjernesagen er en landsforening for mennesker, der rammes af blodprop eller blødning i hjernen, apopleksi, og deres pårørende. Vi vil gøre den sunde hjerne til en folkesag – men vi kan ikke gøre det alene!

collage af mennesker til medlemsundersøgelse 2021

Din mening er vigtig!

Vi vil så gerne være endnu bedre - Hjælp os med at blive klogere på hvad I ønsker jer af Hjernesagen ved at deltage i vores undersøgelse.

På forhånd 1000 tak :)