BLIV MEDLEM

Er du fagperson kan du også tegne et firma- eller institutionsmedlemsskab til din arbejdsplads og få flere fordele.

https://www.hjernesagen.dk/product/firma-eller-institutionsmedlemskab/

Som medlem af Hjernesagen gør du en forskel, og dit bidrag styrker vores arbejde med at forbygge, at mennesker rammes af blodprop eller blødning i hjernen eller anden erhvervet hjerneskade. Med dit årlige kontingent er du med til at forbedre behandling og vilkår for strokeramte, mennesker med erhvervede hjerneskader og deres familier. Hjerneskade rammer nemlig ikke kun den enkelte, men hele familien omkring, og derfor er Hjernesagen også de pårørendes forening.

Hjernesagen griber og støtter dig
Vi har ikke alle svarene, men vi tilbyder hjælp, rådgivning og støtte. Vi ved, hvordan det føles at stå midt i kaos, og vi kan hjælpe dig med at finde en vej ud af det. Vi gør alt for at få dig og din familie bedst muligt videre i livet.

Meld dig ind i Hjernesagen
Et medlemskab koster kr. 255-330 om året, og for de penge får du adgang til udvidet rådgivning om alt fra din genoptræning over følelses- og familielivet til lovgivning og rettigheder.
Du bliver en del af vores fællesskab og får kontakt til tusindvis af andre danskere, som har været igennem det samme. Det gælder uanset om du er ramt eller pårørende – ung eller ældre.

Dit medlemskab indebærer
Mulighed for at holde dig opdateret på den nyeste viden om stroke og hjerneskadeområdet gennem vores medlemsblad, nyhedsbreve og via StrokeLinjen.

Adgang til et fællesskab i din lokalforening, hvor du kan deltage i lærerige oplæg, kurser og andre aktiviteter arrangeret af os.

Adgang til gratis, personlig rådgivning – både om sundhed, sociale spørgsmål,  jura og økonomiske forhold.

Frit brug af alle vores tilbud – lige fra webinarer og podcasts til aktiviteter for dig og din hjerne.

Alt dette vil du få uddybet ved et velkomstopkald efter din indmeldelse i foreningen.