fbpx

Bliv medlem

Som medlem af Hjernesagen får du mulighed for at holde dig opdateret om den nyeste viden om stroke og hjerneskadeområdet generelt gennem vores medlemsblad, nyhedsbreve og via StrokeLinjen. Du får adgang til gratis, personlig rådgivning – både om sundhed, sociale spørgsmål, om jura og økonomiske forhold.

Du kan søge legater, du er med til at støtte vores vigtige arbejde med at forbedre behandling og vilkår for strokeramte og deres familier – men først og fremmest bliver du medlem af et både meget stort og landsdækkende og et meget lokalt fællesskab.

Hjernesagen består nemlig af omkring 30 meget aktive lokalforeninger, som drives af frivillige kræfter – og hver måned arrangerer de møder, foredrag, udflugter og meget andet.

Enkeltmedlemskab

250 kr. om året.

Bliv medlem af Hjernesagen – et personligt medlemskab giver mulighed for at deltage i aktiviteter i din kommunale Hjernesagsforening. Endvidere har du mulighed for at deltage i de kurser m.m., som Hjernesagen arrangerer. Du har også mulighed for at ringe til Hjernesagens telefonrådgivning. Medlemskabet gælder for 1 person, og man modtager 4 numre af bladet Hjernesagen hvert år. Kontingent indbetalt i perioden 1. oktober til 31. december dækker resten af året samt hele næste år. Et enkeltmedlemsskab giver desuden rabat ved deltagelse i kurser, køb af pjecer og andre materialer i vores webshop.

Husstandsmedlemskab

325 kr. om året.

Bliv medlem af Hjernesagen – et husstandsmedlemsskab giver mulighed for at deltage i aktiviteter i din kommunale Hjernesagsforening. Endvidere har I mulighed for at deltage i de kurser m.m., som Hjernesagen arrangerer. I har også mulighed for at ringe til Hjernesagens telefonrådgivning. Medlemskabet gælder for 2 personer, og man modtager 4 numre af bladet Hjernesagen hvert år. Kontingent indbetalt i perioden 1. oktober til 31. december dækker resten af året samt hele næste år. Et husstandsmedlemsskab giver desuden rabat ved deltagelse i kurser, køb af pjecer og andre materialer i vores webshop.

Firma- eller institutionsmedlemskab

1000 kr. om året.

Støt Hjernesagen og bliv firma- eller institutionsmedlem. Institutionsmedlemsskab giver rabat på temadage, pjecer m.m. Det koster 1000 kr. om året. I modtager op til 8 eksemplarer af Hjernesagens blad 4 gange årligt. Det kan deles ud blandt kolleger, gøres tilgængeligt i et venteværelse eller lignende. Hjernesagens orienteringspjecer kan endvidere købes til speciel institutionspris. Institutionsmedlemsskab giver samtidig rabat ved deltagelse i temadage, ved køb af pjecer m.m. 

donation støtte

Støttemedlemskab

250 kr. om året.

Ved støttemedlemsskab er du med til at støtte vores arbejde i Hjernesagen. Støtte medlemskabet er perfekt, hvis du ikke lyst til at modtage bladet og andre henvendelser fra os, men vil gerne støtte vores arbejde til gavn for hjerneskaderamte og deres pårørende. 

Abonnement på bladet

300 kr. om året

Tegn et abonnement på bladet Hjernesagen og modtag bladet 4 gange om året. Det koster 300 kr. om året inkl. moms.

Tilmeld din betaling til betalingservice (PBS)

Hvis du er medlem og ønsker at betale via Betalingsservice, kan du tilmelde dig ved at klikke på nedenstående link.

 

Hvis du ikke kender dit medlemsnummer, kan du kontakte sekretariatet på tlf. 36 75 30 88 og få det oplyst.

Ændringer til medlemskab

Er du flyttet, har du skiftet mailadresse, eller vil du ændre dit medlemskab?

Så kontakt Hjernesagen på medlem@hjernesagen.dk
eller på tlf. 36 75 30 88.