Salgs- og leveringsbetingelser

Her kan du læse Hjernesagens salgs- og leveringsbetingelser. Ved spørgsmål kan du altid kontakte Hjernesagens sekretariat.

Hjernesagens netbutik er en online webshop og har ingen fysisk butik. Når du handler på webshoppen eller i særlige tilfælde bestiller via e-mail, handler du med Hjernesagen, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, CVR-nummer: 17232932.

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for handel på hjernesagen.dk og e-mail.

Enhver uenighed mellem forretningen og dig som kunde er underlagt dansk lov.

En bindende handel mellem Hjernesagen og dig som køber er først indgået, når Hjernesagen har bekræftet købet med en ordrebekræftelse.

Levering

Vi ekspederer ordrer inden for 2-5 arbejdsdage. Bemærk, at i ferieperioder kan der gå længere tid. Varerne sendes med B-post (dette tager ifølge PostNord mellem 3 og 5 dage).

Ved levering til Færøerne, Grønland og udlandet tillægges ekstra porto efter de gældende takster hos PostNord.

Betalingsmåder

Hos Hjernesagen kan du betale med Dankort, Visa og Mobilepay. Betalingen bliver først trukket på din konto, når vi sender varen. Du kan også vælge at få en regning, som skal betales inden for 14 dage. Betalingen er i danske kroner.
Enkelte varer bliver først sendt, når betalingen er modtaget. Dette er anført under de enkelte varer.

Hvis du bestiller fra en offentlig institution, skal du oplyse et EAN nr.

Annullering af køb

Har du fortrudt dit køb, kan du samme dag give os besked herom. Du kan rette henvendelse pr. tlf. 36 75 30 88 eller på mail admin@hjernesagen.dk og fortælle, at du ønsker at annullere dit køb.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag, du modtager dem. Hvis du fortryder et køb, skal du derfor meddele os det inden for de 14 dage. Når du har meddelt, at du vil returnere varen, har du 14 dage til at returnere den til Hjernesagen. Varen skal returnes i ubrudt og original emballage.

Fortrydelsesretten bortfalder i følgende tilfælde:

  • Ved bidrag til Hjernesagens arbejde
  • Ved køb af medlemskab
  • Ved køb af skrabelotterier
  • Tilmelding til arrangementer (eksempelvis temadage)

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. 

Ved tilbagesendelse af den købte vare, i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale for udgifterne hertil.

Samme vilkår gælder ved fortrydelse af donation via SMS.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig med undtagelse af eventuelle leveringsomkostninger.
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur.
Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Reklamationsret

Ifølge købeloven, kan du reklamere over dit produkt i 2 år. Du kan klage over dit produkt, hvis du – op til 2 år efter købet – finder fejl og mangler på varen, der ikke skyldes slid eller uagtsomt brug. Det betyder, at du kan kontakte Hjernesagen op til 2 år efter dit køb og bede om at få skaden udbedret, hvis din vare er gået i stykker.

Købeloven indeholder også en formodningsfrist, som gælder de første 6 måneder efter købet. Formodningsfristen betyder, at hvis varen går i stykker indenfor de første 6 måneder efter købet, er der en formodning om, at varen var defekt fra begyndelsen. Det betyder, at det er Hjernesagen, som skal bevise, at du har behandlet varen forkert – indenfor de første 6 måneder.

Returnering af defekte varer

Har du en defekt vare er det vigtigt, at du ringer eller sender en mail til admin@hjernesagen.dk, før du sender varen retur til os.

Medlemsabonnement

Hvert år i januar modtager du en opkrævning for dit medlemskab. Betalingen vil ske automatisk, hvis du er tilmeldt PBS. Ønsker du ikke længere at være medlem af Hjernesagen, kan du til enhver tid give besked til os på tlf. 36 75 30 88 eller medlem@hjernesagen.dk.