Det sker der i Hjerneugen i uge 11

03.03.20
Uge 11 er den internationale hjerneuge, og ligesom tidligere vil der også i år være en lang række spændende arrangementer i hele landet, som kredser om hjernen. Bemærk, at flere arrangementer kan være blevet aflyst efter myndighedernes anbefalinger.

Du kan se en oversigt over de forskellige aktiviteter, som løber af stablen fra 9. til 15. marts på Hjernen i fokus her log finde lige det arrangement, som du har lyst til at tage til.

Du kan finde mange forskellige interessante aktiviteter rundt i hele landet.

Desværre er flere arrangementer blevet aflyst på grund af myndighedernes anbefalinger, heriblandt Troels Wesenberg Kjærs oplæg om musik og hjernen i Skuespilhuset i København.

Hvad er Hjernen i fokus?
Hjernen i fokus er et samarbejde imellem 7 foreninger, heriblandt Hjernesagen. Hjernen i fokus handler om viden om hjernen, altså om alle dens superkræfter og al dens skrøbelighed. Hjernen i fokus handler også om forskning i hjernen og muligheder for at forebygge, helbrede, forhale og genoptræne. Det handler om at dele viden, så alle bliver endnu klogere på hjernen.

Red Hjernen og hjerneugen
Dansk Råd for Genoplivning samarbejder med bl.a. Hjernesagen om at udbrede Red Hjernens budskaber til danskerne, så vi alle kan få ’Stræk, snak, smil’ på hjernen til hjerneugen 2020. Du kan læse mere om Red Hjernens aktiviteter i forbindelse med hjerneugen her