innerpagebanner

Spar på saltet

Kan man snyde sin hjerne til at spare på saltet? Ja, siger kok og kogebogsforfatter Rasmus Bredahl. Se hans lækre opskrift på saltreduceret hokkaidosuppe med knas og grønt på Hjernesagens hjemmeside: https://www.hjernesagen.dk/wp-content/uploads/2021/03/spar-paa-salt-opskrift-hokaidosuppe.pdf

Neurogastronomi af Rasmus Bredahl og Nikolaj Buchardt

Neurogastronomi af Rasmus Bredahl og Nikolaj Buchardt

Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os? Og hvorfor taler vi så meget om smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser? Det giver denne bog dig svaret på. Den tager dig med på en rejse ind i den hjerne, der fuldstændigt styrer alt, hvad der foregår, når du bliver sulten, og mens du spiser.

Køb bogen her