HjerneWebinar

HjerneWebinar om Afasifællesskab

Den 7. maj 2024 kl. 14

Afasifællesskabet er et socialt fællesskab for mennesker med afasi der foregår online. Der deltager frivillige samtalehjælper i de fleste grupper, som kan støtte samtalen, når det er svært at kommunikere. 

I dette webinar fortæller projektleder Maria Nysom Kjærgaard om, hvad Afasifællesskabet er; afasiforsker Jytte Isaksen siger lidt om, hvorfor særligt tilrettelagte fællesskaber for mennesker med afasi er vigtige og nødvendige. Desuden vil en af Afasifællesskabets deltagere fortælle om, hvordan det er at være en del af fællesskabet.

Webinaret er for alle – fagpersoner, mennesker med afasi, pårørende og andre interesserede. Vi glæder os til at se jer på skærmen.

    Ved at give dit samtykke giver du Hjernesagen lov til at bruge dine oplysninger i webinarsystemet. Samtidig giver du samtykke til, at Hjernesagen ved din deltagelse i webinariet må indhente oplysninger til fra webinarsystemet, som giver Hjernesagen et overblik over, hvor mange der har deltaget, hvilke enheder der er brugt, hvor mange der har set det hele o.l. Hjernesagen bruger udelukkende oplysningerne til internt brug og til udvikling af nye webinarier.

Tidligere HjerneWebinarer

Hjernewebinar: Hvad er en sund vægt?

Hjernewebinar: Lovgivning om genoptræning

Hjernewebinar: Fokus på hele familien i neurorehabilitering

Hjernewebinar om lovgivning om genoptræning

23. Januar, 2024 med StrokeLinjens rådgiver Maja Løhr

HjerneWebinar om de officielle kostråd med et særligt seniorfokus

Hjernewebinar om erstatning og forsikring

Hjernewebinar om søvn, stroke og anden hjerneskade

Se webinar fra RedHjernen under Hjerneugen 2023 her:

https://redhjernen.dk/digitaleforedrag-2022/

Hjernewebinar om kørsel og kørselsfobud

Hjernewebinar om depression efter stroke