Hjernesagens direktør går på pension

22.03.24
Efter fem års ansættelse har Hjernesagens direktør, Hysse Birgitte Forchhammer, valg at gå på pension, og foreningen er derfor gået i gang med at finde en afløser.

Hjernesagen skal have ny direktør.

Det står klart, efter at den nuværende direktør, neuropsykolog Birgitte Hysse Forchhammer, har meddelt foreningens Hovedbestyrelse, at hun pr. 1. august i år går på pension. Der er derfor allerede formuleret et jobopslag, og håbet er, at den nye direktør kan tiltræde i løbet af sommeren.

– Det er vigtigt for mig, at vi får sikret en god overlevering af opgaverne til min afløser. Hjernesagen står heldigvis et virkelig godt sted, hvor vi har gang i en meget positiv udvikling på rigtig mange områder. Så jeg er meget tryg ved, at foreningen vil være i stand til at tiltrække en kompetent og spændende profil, siger Birgitte Hysse Forchhammer.

Helt igennem tryg ved situationen
Processen med at finde en ny direktør er i fuld gang. Der er således nedsat et jobudvalg, der skal arbejde med ansøgningerne og gennemføre jobsamtaler. Det er en proces, som allerede er planlagt i detaljer, og den ledes af Hjernesagens landsformand, Tue Byskov Bøtkjær.

– Jeg er naturligvis ked af at skulle sige farvel til Hysse, og jeg kommer til på egne og hele foreningens vegne at sige en stor tak til hende. Der er ingen tvivl om, at hun har ydet et stort stykke arbejde og været en meget stor gevinst for foreningen med sin politiske tæft, sin faglige indsigt og store netværk. Men jeg vil også understrege, at jeg ligesom Hysse er helt igennem tryg ved den her situation: Vi skal nok finde en kompetent afløser, der kan videreføre Hjernesagens positive udvikling, pointerer Tue Byskov Bøtkjær.

Interesserede kan finde jobopslaget til direktørstillingen på Hjernesagens hjemmeside.