fbpx

Sådan søger du om Hjernesagens forskningslegat

Hjernesagen er rigtig glade for, at vi har fået mulighed for at uddele et forskningslegat. Legatet er på 50.000 kr. og vil blive uddelt en gang om året. Hjernesagens forskningslegat støtter primært forskning, der bidrager til viden om effekt af rehabilitering, brugerinddragelse, indsatser, der hjælper pårørende og/eller bidrager med viden til et bedre liv med stroke og andre hjerneskader.

Modtageren af legatet vil blive bedt om at holde et kort oplæg om sit projekt på Hjernesagen Repræsentantskabsmøde i forbindelse med, at prisen uddeles.

Hvem kan søge legatet?

Legatet kan søges af alle faggrupper. Du skal være medlem af Hjernesagen for at søge legatet.

Hvad kan du søge til?

Du kan søge til løn, udstyr, rejser, omkostninger i forbindelse med indsamling af data og statistisk analyse.

Hvordan ansøger jeg?

Du udfylder dette ansøgningsskema (skema ind i pdf her) og sende skemaet samt evt. bilag til admin@hjernesagen.dk

Hvornår er ansøgningsfristen?

Ansøgningsfristen er 1. april 2023

Hvem bedømmer din ansøgning?

Ansøgninger bedømmes af en forskningsudvalg bestående af:

Søren Paaske Johnsen, læge og klinisk professor ved det Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitetshospital.

Hanne Pallesen, fysioterapeut og seniorforsker samt lektor ved Aarhus Universitet og desuden tilknyttet Regionshospitalet Hammel Neurocenter.

Mia Loft, sygeplejerske, ph.d., post doc og klinisk sygeplejespecialist.

Anne Norup, neuropsykolog, ph.d. og lektor ved Syddansk Universitet samt leder af Østdansk Videncenter for Neurorehabilitering.

Jytte Isaksen, logopæd, ph.d. og lektor på Det Humanistiske Fakultet, Institut for Sprog og Kommunikation, Syddansk Universitet.

Vi har brug for din faglighed!

Bliv medlem, og hjælp med at arbejde for bedre forebyggelse, behandling og rehabilitering til folk med stroke og andre hjerneskader.

 
 
 
Bliv medlem her

You have Successfully Subscribed!