innerpagebanner

Bidt af at løbe

Egentlig startede René Leurings projekt mest for at tilgodese badevægten, men efterhånden som han har løbet og løbet – og løbet en del mere! – har han indset, at den daglige løbetur også nulstiller hjernen. Den giver fysisk såvel som mental velvære. Mød en mand, som er bidt af at løbe, men stadig kan døje med at finde motivationen og alligevel meget gerne hjælper andre med at finde deres.
på med løbeskoene. René Leurings projekt - løber hver dag

Start din egen indsamling – og hold motivationen oppe!

Er du en af de mange danskere, som fulgte Hjernesagens opfordring i maj måned til at tage hul på en lidt mere aktiv livsstil? Det gavner hele din krop – ikke mindst din hjerne.

Vi ved allesammen, at det kan være vanskeligt at holde motivationen oppe i længden. Men en måde at holde sig selv i gang kan være at aktivere andre i sit projekt.

Du kan let starte din egen indsamling til fordel for Hjernesagen, hvor du opfordrer dit netværk, dine venner og familie, til at støtte Hjernesagens arbejde, hver gang du løber, går, ruller, svømmer, danser eller hopper en tur. De kan også støtte pr. tilbagelagt kilometer – eller noget helt tredje. Det gør det lettere at komme ud, og det gavner samtidig en vigtig sag!

Start din egen indsamling via BetterNow
René Leurings projekt - løber hver dag

Støt Hjernesagen – og hjælp René til at holde sin streak!

René Leuring har løbet mindst fem km om dagen hver eneste dag siden 26. november 2016. Han nærmer sig med andre ord sit fem års jubilæum, og du kan hjælpe ham med at holde motivationen oppe ved at deltage i hans indsamling til fordel for Hjernesagens arbejde.

Støt fx Hjernesagen med en krone for hver dag René løber eller med et engangsbeløb. Hver en krone går ubeskåret til Hjernesagens vigtige arbejde for ramte og pårørende – og hver eneste krone hjælper René med at holde dampen oppe og snuden i sporet.

Du kan følge med på Renés Instagramprofil, hvor du også kan give ham forslag til sjove figurer, han skal løbe. Meget gerne tegnet ind på et kort!

Støt Hjernesagen – og hjælp René til at holde sin streak!