Velkommen til Hjernesagen i Roskilde, Lejre og Høje-Taastrup

I din lokale Hjernesagsforening kan du skabe et nyt netværk med andre ramte og pårørende, som er i samme situation som dig. Du kan også få indflydelse på aktiviteter i dit nærområde.

Håber, du/I vil finde oplysninger, som du/I finder relevante.

Ønskes løbende information om lokalforeningens aktiviteter pr. mail, så send en mail til roskilde-lejre@hjernesagen.dk

Husk at giv os besked hvis du får ny mailadresse.

Aktiviteter

< november 2023 >
mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag
27 28 29Pårørendegruppe

Pårørendegruppe

29. Nov 2023
StedKristiansminde Plejecenter, Margrethekær 2-12, 4000 Roskilde
30Sprog og Kommunikations Café
15:00 - 17:00

Sprog og Kommunikations Café

30. Nov 2023
For personer med afasi, dysartri og verbal apraksi Hjernesagen i Roskilde, Lejre og Høje-Taastrup indbyder til endnu en sæson af vores Afasi Café, der nu har fået et logo og nyt navn, men vi lover, at stedet og indholdet forbliver ved det kendte. Vi mødes hver anden torsdag kl. 15-17. Vi starter op igen til foråret. Pårørende og hjælpere er velkomne til at deltage 1. gang. Ved hvert møde, vil der blive arrangeret aktiviteter, som tager udgangspunkt i sprog og kommunikation. Der vil blive serveret kaffe, te, vand og kage i pausen. Skulle dette tilbud være noget for dig så tilmeld dig gerne 1. gang på mail - roskilde-lejre@hjernesagen.dk Det kræver medlemskab af Hjernesagen for at deltage, er man ikke det kan dette ske under - Bliv medlem.
StedRehabiliteringscenter, Trekroner Centervej 41, 4000 Roskilde
StartKl. 15:00SlutKl. 17:00
01 02 03
Faste aktiviteter 
Events 

Linda HolmbergFormand


31179416

Følg os

Hjernesagen i Roskilde, Lejre og Høje-Taastrup

Man er altid velkommen til at kontakte et at bestyrelsesmedlemmerne, hvis man ønsker yderligere oplysninger eller har spørgsmål.

Har du ekstra tid og overskud, søger vi frivillige udenfor bestyrelsen, til at hjælpe ved forskellige aktiviteter og arrangementer. Skulle dette være noget for dig bedes du venligst kontakte formand Linda Holmberg.