Velkommen til Hjernesagen i Aarhus/Østjylland

Hjernesagen i Århus, Skanderborg, Favrskov og Samsø er blevet udvidet med Odder, Randers, Syddjurs og Norddjurs. For at gøre det lettere hedder vi nu Hjernesagen i Aarhus/ Østjylland.

I din lokale Hjernesagsforening kan du skabe et nyt netværk med andre ramte og pårørende, som er i samme situation som dig. Du kan også få indflydelse på aktiviteter i dit nærområde.

Aktiviteter

< marts 2023 >
mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag
27 28 29 30 31 01Generalforsamling - Hjernesagen Århus/Østjylland
10:30 - 13:00

Generalforsamling - Hjernesagen Århus/Østjylland

01. Apr 2023
Hjernesagen Århus/Østjylland holder generalforsamling lørdag den 1 april 2023 fra kl. 11.00-13.00 Der vil være kaffe og rundstykker fra kl.10.30. Forslag der ønskes behandles på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest en uge før. DAGSORDEN I FØLGE VEDTÆGTERNE.  
StedMarselisborg Centret, Evald Krogsgade 9 (bygning 9, ved svømmehallen) Der er gratis parkering.
StartKl. 10:30SlutKl. 13:00
02
Faste aktiviteter 
Events 

Følg os

Hjernesagen i Aarhus/Østjylland

Transport
Bor du i Århus Kommune, er der mulighed for at få bevilget kørsel til foreningens arrangementer, hvis du ikke kan bruge offentlige transportmidler. Hjernesagen Aarhus/Østjylland tager sig af bevillingen.

Avislæsning kan være et problem efter apopleksi. Hovedbiblioteket i Århus udgiver hver uge en lydavis. Lydavisen er gratis og kan bestilles på Hovedbiblioteket.

Send os jeres e-mailadresser, så vi kan sende jer beskeder på denne måde og spare porto.

aarhus@hjernesagen.dk