Generalforsamling

14.02.22

Der afholdes generalforsamling onsdag den 30. marts 2022 kl. 19.00 – 21.00. Generalforsamlingen finder sted på Kirsebærhavens Aktivitetscenter, Kallemosen 58, 6200 Aabenraa.

Så er det tid til årets generalforsamling. Kom og hør om de lokale aktiviteter og mød Hjernesagens direktør, Birgitte Hysse Forchhammer, fortælle om Hjernesagens arbejde.

Denne generalforsamling er særlig vigtig, fordi der skal vælges en helt ny bestyrelse, idet hverken formanden eller den øvrige bestyrelse genopstiller.

Hvis du ønsker, at der fortsat skal være en selvstændig Hjernesagsforening i Aabenraa og Sønderborg, skal der kunne stille mindst 3 personer, der ønsker at blive valgt til bestyrelsen – herunder en formand og en kasserer.

Såfremt der ikke kan vælges en ny bestyrelse, vil konsekvensen være, at lokalforeningen nedlægges, og at Hovedbestyrelsen skal træffe beslutning om, hvilken Hjernesagsforening medlemmerne fremover skal tilhøre.

Tilmelding til generalforsamlingen senest den 21. marts til Hjernesagens sekretariat på tlf. 36 75 30 88 eller mail admin@hjernesagen.dk

Der serveres kaffe og kage.

Arkiv