Cookie- og privatlivspolitik på hjernesagen.dk

Her kan du læse Hjernesagens politik for hjernesagen.dk
Senest opdateret: 20. juni kl. 01:09

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Hjernesagen
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 36 75 30 88
Email: admin@hjernesagen.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i forbindelse med web-statistik/trafikmåling, hvor vi vurderer brugen af websitets enkelte elementer med henblik på at støtte markedsføringen af vores services og for at sikre en rigtig funktion af websitet. En cookie er en lille tekstfil, et elektronisk spor, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, eller anden elektronisk enhed, ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Du har mulighed for at fravælge/afvise cookies, jfr. nedenfor, men kan så risikere, at websitet ikke fungerer. Du bliver anmodet om at samtykke i vores anvendelse af cookies. Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til andre sider på websitet. Hvis du samtykker, kan du altid senere tilbagekalde dit samtykke.

2.1 Hvilke cookies anvender vi:

Websitet anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

I visse situationer er det nødvendigt, at der afgives personlige oplysninger til Hjernesagen, f.eks. hvis der sker tilmelding til vores nyhedsbrev, der doneres et beløb til støtte for vores sag eller der foretages indkøb af varer i vores netbutik.

Personoplysninger gives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse til det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller bestilling. Personoplysninger bruges alene til at gennemføre den bestilling, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Læs Hjernesagens privatlivspolitik her

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Hjernesagen, skal du rette henvendelse på telefon: 36 75 30 88 eller e-mail: admin@hjernesagen.dk

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Udover at der er begrænset adgang, til de computere hvor vi gemmer dine personlige oplysninger, er der også kun adgang til oplysningerne, for dem der har et sagligt behov for at få denne adgang, f.eks. for at sende en pakke fra netbutikken til den rette adresse. Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet, da vi ikke har den fulde kontrol herover. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger, eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også, til enhver tid, tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jfr. persondatalovens § 58, stk. 1.

---

Script til cookie-samtykke bruges med tilladelse fra Minecookies.org. Revideret af Hjernesagen i samarbejde med advokat Henrik Bonné.