Måske ringer vi til dig

I løbet af november måned ringer vi i Hjernesagen til nogle af vores medlemmer for at bede om et gavebidrag. Vi har brug for penge til at hjælpe dem, der bliver ramt af en hjerneskade, og deres familier.
Senest opdateret: 08. november kl. 09:40

Foto: Colourbox

Fra uge 46 og nogle uger frem ringer vi til flere af vores medlemmer for at spørge, om I har lyst til at støtte Hjernesagens arbejde med et beløb fx hver måned eller hvert halve år. Det er firmaet All Ears Telemarketing, som ringer til medlemmerne på vegne af Hjernesagen, og All Ears ringer fra tlf. 82 13 67 55.

Penge til at sikre vores arbejde

Grunden til, at Hjernesagen beder om vores medlemmers støtte, er, at vi har brug for penge til at sikre vores økonomiske fundament og dermed vores arbejde. Din støtte bidrager bl.a. til, at vi kan udgive medlemsbladet, afholde kurser, opretholde vores rådgivning og fortsat arbejde politisk. Derfor tæller hver eneste krone mere end nogensinde, og vi håber, du vil overveje at give mindst 200 kroner hvert år.

Derudover er der kommet nye regler, som betyder, at vi er afhængige af at få mindst 100 gavebidrag af mindst 200 kroner årligt for fortsat at være godkendt som en velgørende forening. Som velgørende forening har vi en række økonomiske fordele, fx skal vi ikke betale boafgift, når vi arver. 

Fast aftale?

Når vi ringer, spørger vi, om du vil give et fast bidrag hver måned eller hvert år til vores arbejde, og om du samtidig vil oprette en Betalingsservice-aftale. Det sparer tid og gebyrer for medlemmet, og det sparer Hjernesagen for administration.

Skattefradrag kræver CPR-nummer

For at oprette en Betalingsservice-aftale er det nødvendigt at oplyse kontonummer og CPR-nummer. Og for at opnå skattefradrag for din støtte, skal du oplyse dit CPR-nummer. Mange humanitære organisationer beder i dag om den type oplysninger i telefonen.

God dialog

Hjernesagen samarbejder med et eksternt firma All Ears Telemarketing, som er en specialiseret virksomhed, der uddanner og ansætter mennesker med synshandicap. Medarbejderne har mange års erfaring i at lytte og tale med dem, de ringer til. De erfaringer er netop grunden til, at Hjernesagen har valgt All Ears Telemarketing som samarbejdspartner.

Når vi ringer, er der mulighed for dialog. Du kan stille spørgsmål og få svar, og du kan altid sige nej eller afbryde samtalen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hjernesagens sekretariat på tlf. 36 75 30 88 eller e-mail admin@hjernesagen.dk.