Samarbejde

Her kan du læse, hvem Hjernesagen samarbejder med.
Senest opdateret: 04. maj kl. 01:18

Dansk Selskab for Apopleksi

Hjernesagen og Dansk Selskab for Apopleksi indgik i 2019 en samarbejdsaftale. Formålet er, at de to foreninger sammen styrker arbejdet for at understøtte bedre behandling, forebyggelse og rehabilitering efter apopleksi.

Læs samarbejdsaftalen her.

Innovationspartnerskabet

Hjernesagen deltager og sidder i bestyrelsen i et nyetableret innovationspartnerskab for sundere mad. 

Fødevarestyrelsen har taget initiativ til at danne partnerskabet Innovationspartnerskabet, hvor en lang række fødevareproducenter, brancheorganisationer og NGO’er er medlemmer. Partnerskabets overordnede mål er at øge udbud, tilgængelighed og efterspørgsel af sundere produkter og måltider betragteligt og derigennem være med til at forbedre danskernes spisevaner.

Læs mere om Innovationspartnerskabet her.

Pensionsselskaber

Hjernesagen samarbejder med en række pensionsselskaber.

Det betyder, at deres medlemmer får et medlemskab af Hjernesagen, hvis de får udbetalt forsikringsmidler for kritisk sygdom i forbindelse med en hjernesygdom.

Hjernesagen har samarbejdsaftaler med:

 • AP Pension
 • PensionDanmark
 • Velliv
 • Industriens Pension
 • Topdanmark
 • Danica
 • PFA Pension

Medicinalvirksomheder og fonde

Derudover samarbejder Hjernesagen jævnligt med medicinalvirksomheder.

Vores kampagne Hjernen er hovedsagen har modtaget følgende støtte: 

 • Hjernesagen har 13. december 2019 modtaget et legat på 100.000 kr. fra Fondation Juchum. Disse kampagnemidler anvendes i kampagneperioden 2020.
 • Hjernesagen har 10. december 2019 modtaget 20.000 kr. fra Boehringer Ingelheim. Disse kampagnemidler anvendes i kampagneperioden 2019-2020. Læs samarbejdsaftalen her
 • Hjernesagen har 29. november 2019 modtaget 300.000 kroner fra Pfizer og Bristol-Myers Squibb til medfinansiering af flerårig kampagne, der skal bidrage til, at befolkningen forstår vigtigheden af at passe på hjernen. Disse kampagnemidler anvendes i kampagneperioden 2019-2020. Læs samarbejdsaftalen herBms Pfizer
 • Hjernesagen har i 2020 modtaget 270.000 kr. fra Bayer A/S til medfinansiering af den flerårige kampagne Hjernen er Hovedsagen, der skal bidrage til, at befolkningen forstår vigtigheden af at passe på hjernen og udbrede viden om bedst mulig forebyggelse og behandling af stroke. Læs samarbejdsaftalen her

DrugStars

Hjernesagen samarbejder med DrugStars. De har en App, som minder brugerne om at tage deres medicin. Ved at registrere at man tager sin medicin, optjener man stjerner, der efterfølgende konverteres til penge og doneres til en valgfri forening, for eksempel Hjernesagen.

Læs mere og se vores videoguide her

Lidl Danmark

Hjernesagen og Lidl har indgået et treårigt samarbejde. Hjernesagen rådgiver Lidl i forhold til kædens produkter, mens dagligvarekæden Lidl understøtter Hjernesagen gennem oplysningskampagner, sociale arrangementer, initiativer og produktsalg.

Læs mere her

Nordisk Afasiråd

Hjernesagen samarbejder med foreninger i Norden om at forbedre afasiramtes forhold.

Nordisk Afasiråd består i dag af 6 nordiske lande.
Nordisk Afasiraad

Danmark: Hjernesagen – www.hjernesagen.dk
Sverige: Afasiförbundet – www.afasi.se
Norge: Afasiforbundet Norge – www.afasi.no
Finland: Hjärnförbundet – Aivoliitto – www.aivoliitto.fi
Island: Heilaheill (Hjernesundhed) – www.heilaheill.is
Færøyene:  Heilafelagiđ -

Andet

Telefonnummeret 34 10 20 30 til StrokeLinjen er sponsoreret af Guldnumre – www.guldnumre.dk

Se også under medlemsfordele