HjerneWebinar til pårørende

Få viden om hjerneskade, adfærdsændringer, kognitive udfordringer, rettigheder, lovgivning og meget mere. Du vil også få konkrete redskaber til at tackle den nye hverdag som pårørende.
Senest opdateret: 16. oktober kl. 01:59

Hjernesagens HjerneWebinar er et gratis tilbud til dig, som gerne vil blive klogere på lovgivning, hjerneskade og hvad det vil sige at være pårørende. Det er for dig, som måske ikke har mulighed eller overskud i hverdagen til at deltage fysisk i møder for pårørende. Webinarerne omhandler for eksempel støttemuligheder, rettigheder, viden om hjernen og de følelsesmæssige forandringer, man oplever hos sig selv og den ramte.

Formålet er at give dig viden og støtte dig, der netop er blevet pårørende.

Som pårørende er det vigtigt, at du er bevidst om dine rettigheder, og hvilke muligheder der kan være for støtte og hjælp i hverdagen. 
Har du for eksempel ret til at tale på den ramtes vegne eller blive inddraget i en dialog med det offentlige? 
Er du i tvivl om genoptræningsforløbet, mulighederne for at få støtte i hverdagen eller blive aflastet?

Du vil også få tips til, hvordan du kan håndtere de følelsesmæssige og mentale forandringer hos den ramte. Vi giver dig viden om hjernen og redskaber til, hvordan du tackler og håndterer rollen som pårørende.

Så længe du har adgang til internettet, kan du deltage i HjerneWebinaret online.

Vi tilbyder et HjerneWebinar ca. hver anden måned.

Hjernewebinar 1

Sådan foregår det

Hvert HjerneWebinar varer cirka en time. Du vil møde forskellige fagpersoner alt efter hvilket emne, det pågældende webinar omhandler.

Oplægsholderen er ekspert inden for det pågældende felt. Tidligere oplægsholdere har blandt andet været en socialrådgiver og en neuropsykolog.

Når du tilmelder dig, får du en let og enkel vejledning på e-mail, så du kan koble dig på webinaret hjemmefra.

Du følger webinaret på din computer, hvor du vil kunne se oplægsholderen, og powerpoint-præsentationerne. Oplægsholderen kan vælge at inkludere mindre spørgeskemaer, som du som deltager skal svare på, så HjerneWebinaret bliver mere relevant for dig og de andre deltagere. Du kan også chatte og stille spørgsmål undervejs.

Kommende og tidligere HjerneWebinarer

Se og tilmeld dig vores kommende HjerneWebinar og se de tidligere afholdte webinarer her