Ferieophold på Saxild Strand

Tag med Hjernesagen på ferieophold på Saxild Strand fra søndag den 28. august til lørdag den 3. september 2016. PÅ GRUND AF FOR FÅ TILMELDINGER ER FERIEOPHOLDET DESVÆRRE AFLYST.
Senest opdateret: 27. november kl. 02:44

Slutdato: 03-09-2016 12:00

Hjernesagen arrangerer i år et ferieophold på Saxild Strand, som er et rekreations- og feriecenter, der ligger kun 20 km syd for Aarhus og kun 8 km fra Odder.

Saxild Strand ligger særdeles naturskønt med egen badestrand og stor grund. Saxild Strand er handicapegnet, og alle værelser har plejesenge. Der er masser af muligheder for at gå ture i området, og har du lyst til bare at sidde og se ud over vandet, kan det lade sig gøre fra udsigtsplatformen ved stranden eller fra den store terrasse, der omkranser det gamle badehotel.

Badetur, Comedy Bingo og foredrag

Med i prisen er forskellige foredrag og udflugter, bl.a. badetur til Valhalla/Egmont Højskolen (handicaptilgængelig svømmehal), Comedy Bingo og foredrag om Den Gamle By i Aarhus. Fredag aften serveres festmiddag, og der vil være mulighed for en svingom.

Det bliver en ferie, hvor der både bliver plads til fælles oplevelser og aktiviteter, men også til at gøre ting for sig selv, hvis man ønsker det.

Se programmet her

Pris og tilmelding

Pris for ferieophold med fuldpension* i dobbeltværelse v/2 personer – pr. person           kr. 5.700

* Fra aftensmad på ankomstdagen til og med frokost på afrejsedagen.

Transport til og fra Saxild Strand er for egen regning.

Tilmeldingsfrist senest den 15. juni 2016.

Find tilmeldingspapirer her

eller kontakt os på tlf. 36 75 30 88 eller via mail: admin@hjernesagen.dk betaling finder sted via giro eller netbank.

Fra Hjernesagen deltager en rejseleder og to hjælpere.

Hvis man modtager hjemmehjælp til daglig, kan man få tilsvarende hjælp under ferieopholdet. Deltagerne skal selv indgå aftale med Odder Kommune i god tid inden ferieopholdet.