Træn din hjerne

Senest opdateret: 18. marts kl. 10:27

Hvorfor har mænd bedre retningssans end kvinder?

Hjernesagens ambassadører komiker Sebastian Dorset og hjerneforsker og professor Troels W. Kjær taler om forskellen på kønnene, og hvad henholdsvis mænds og kvinders hjerner er gode til.

Hvorfor bliver vi klogere af at trække vejret korrekt?

Hjernesagens ambassadører komiker Sebastian Dorset og hjerneforsker og professor Troels W. Kjær taler om firkantet vejrtrækning, og hvordan det kan gøre en mindre stresset og bedre til at løse opgaver.

Kan man træne sin empati?

Hjernesagens ambassadører komiker Sebastian Dorset og hjerneforsker og professor Troels W. Kjær taler om, om empati er hjernetræning, og om man kan gøre noget forkert, når man træner sin hjerne.

Hvorfor er det klogt at glemme indkøbssedlen?

Hjernesagens ambassadører komiker Sebastian Dorset og hjerneforsker og professor Troels W. Kjær taler om, hvorfor det er klogt at glemme indkøbssedlen, og hvordan det kan hjælpe på hukommelsen.

Hvorfor har NemID kun 6 cifre?

Hjernesagens ambassadører komiker Sebastian Dorset og hjerneforsker og professor Troels W. Kjær taler om, hvorfor NemID kun har 6 cifte, og hvordan man kan bruge det til at træne sin hjerne.

Hvordan bliver man bedre til multitasking?

Hjernesagens ambassadører komiker Sebastian Dorset og hjerneforsker og professor Troels W. Kjær taler om, hvordan man bliver bedre til multitasking, og hvorfor det er godt at træne sin hjerne.

 Hvad sker der i hjernen, når man går baglæns?

Hjernesagens ambassadører komiker Sebastian Dorset og hjerneforsker og professor Troels W. Kjær taler om, hvad der sker i hjernen, når man går baglæns, og hvorfor det er godt at træne sin hjerne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Hjernetræning - øvelser