Kampagner

Forside Billede Salt Foto Colourbox

Maj kampagnedag 2018

I maj holder Hjernesagens lokale foreninger kampagnedag over hele landet. I år med særligt fokus på at reducere vores forbrug af salt med kampagnematerialet "Sæt krydderi på livet"!

Hs Web Fb Cover 828X315 1

Motion gavner hjernen

Motion gavner hjernen ved at nedsætte blodtrykket og forebygge blodprop eller hjerneblødning.

Kampagne Blodtryk

10. maj-kampagne: Få styr på dit blodtryk

10. maj er Hjernesagens årlige kampagnedag med fokus på forebyggelse. I år handler det om blodtrykket. Kampagnedagen er en del af Hjernesagens store, toårige kampagne "Det gode liv sidder i hjernen".

Hjerneifokus Logo

Hjerneugen 2017

Uge 11 er udråbt til Hjerneuge. I Hjerneugen er Hjernesagen gået sammen med flere andre foreninger om at sætte fokus på hjernen og lave forskellige aktiviteter.

Banner Med Tekst

Flimrer hjertet, er hjernen i fare

Har du en hurtig, uregelmæssig puls? Så kan det være tegn på, at du har hjerteflimmer. Hjerteflimmer øger din risiko for at blive ramt af blodprop i hjernen. Derfor skal du tjekke din puls for at mærke, om den er uregelmæssig. ...

Hjernesagen _460x 160-01

Hjernesagens kampagne: Det gode liv sidder i hjernen

Hjernesagens kampagne informerer om, hvordan vi passer på vores hjerne – både ved at forebygge, at den bliver syg, og ved at træne den, så den holder sig skarp gennem hele livet.

Topbillede 3 K 700X220 HS 1 2 3 4 Final

Dyrk hverdagsmotion - op med pulsen, ned med blodtrykket

Hører du til dem, der synes, at det er svært at få rørt dig, så er der hjælp at hente. Hjernesagen sætter fokus på hverdagsmotion. Det er øvelser, du kan klemme ind hvor som helst, når som helst.

Topbillede 3Kolonner 700X220 HS Med Tekst 3

Kend symptomerne og ring 1-1-2

Hjernesagens symptomkampagne. Kend de vigtigste symptomer på blodprop og blødning i hjernen og ring 1-1-2 med det samme. Det redder liv og gør risikoen for alvorlige handicap mindre.

Banner 940X280 NY

Mindre salt - mere krydderi

Vi elsker salt, men for meget salt giver os for højt blodtryk. Og det høje blodtryk øger risikoen for at få en blodprop i hjernen. Derfor: Spis mindre salt og mere krydderi.

Givmigtid Kort

Giv Tid – til de der har svært ved sproget

"Giv tid"-kampagnen skal hjælpe mennesker med et kommunikationshandicap.