Ledige stillinger i Hjernesagen

Hjernefundraiser der vil og kan sit kram

Kan du skabe midler til at indfri Hjernesagens vision om at få alle danskere til at passe på sin hjerne? Og vil du være med til at præge Hjernesagens fundraisingindsats? Hjernesagen søger fuldtids fundraiser.  

Hjernesagen arbejder med at forebygge blodprop eller blødning i hjernen, kaldet apopleksi og for at forbedre vilkårene for mennesker, som er ramt eller berørt af apopleksi. Apopleksi er den største årsag til hjerneskader blandt voksne danskere hvor 12.500 rammes årligt og 75.000 lever med diagnosen.

Hjernesagens fundraising skal nu gøres endnu bedre, og vi tror på at du som vores nye dygtige kollega kan være den som gør forskellen.

Dine primære opgaver er bl.a.:

  • Fundraising i forhold til medlemmer og nye medlemmer, herunder medlemstilbud og telemarketing så du kan hjælpe os med at styrke vores medlemstilknytning og tilgang.
  • Udvikling og gennemførelse af støtteevents/lignende så du kan hjælpe os med at mobilisere og oplyse danskerne. 
  • Indgå i arbejdet med etablere relevante partnerskaber med virksomheder og fonde for at skabe langsigtede samarbejdsrelationer.

Du er en vigtig kollega og med din erfaring og viden får du indflydelse på den samlede tilrettelæggelse af vores fundraisingsarbejde. Du har initiativ, tænder på både udvikling og dine daglige deadlines.

Du vil blive ansat på vores hovedkontor i Høje Taastrup, hvor samarbejdsformen er professionel, uformel og handlingsorienteret, og hvor vi arbejder med frihed under ansvar. Du vil indgå i et sekretariat med mange forskellige opgaver, hvor vi hjælpes ad. 

Du refererer direkte til direktøren for Hjernesagen, og du vil i øvrigt varetage din funktion i dialog med kollegerne i vores medlemsadministration samt med vores kommunikations- og presseansvarlige medarbejder.          

Du har:

  • Erfaring med fundraising og har gode resultater af dit arbejde, gerne i CSO-regi. 
  • Erfaring med at udvikle og gennemføre projekter.
  • Evnen til at skabe og fastholde netværk i dit arbejde.

Vilkår for ansættelse

Ansættelsen begynder den 1. april 2017 eller snarest derefter. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen med mulighed for fleksibel arbejdstidstilrettelæggelse. Lønmæssigt følger vi statens overenskomster, og alternative aflønningsmodeller kan drøftes.

Ansøgningsfrist og samtaleproces

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest fredag den 16. februar 2018. Ansøgning, cv og evt. udvalgte, få bilag modtages alene i elektronisk form og sendes til admin@hjernesagen.dk mærket ”Fundraiser”.  

Vi afholder første samtale fredag den 23. februar og anden samtale tirsdag den 27. februar. Til anden samtale skal du give os mulighed for at indhente relevante referencer, ligesom du vil blive stillet en opgave. Tiltrædelse gerne fra 1. april 2018.   

Læs hele stillingsopslaget her.

For uddybende spørgsmål kontakt direktør Klaus Legau, klaus@hjernesagen.dk - eller kommunikationsansvarlig Thomas Garlov på thomas@hjernesagen.dk

Telefon: 36 75 30 88, mandag til torsdag kl. 10.00-12.00 og kl. 13.00-15.00