Handicaporganisationernes Hus

Hjernesagen bor i Handicaporganisationernes Hus sammen med mere end 30 andre handicap- og almennyttige organisationer. Huset har vundet priser og er kendt som "verdens mest tilgængelige kontorhus".
Senest opdateret: 28. august kl. 11:55

Foto: Danske Handicaporganisationer

Hjernesagens sekretariat er lokaliseret i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup.

Danske Handicaporganisationer, DH, ejer huset, og organisationerne lejer sig ind.

Verdens mest tilgængelige kontorhus

Handicaporganisationernes Hus er et unikt byggeri, hvor innovative løsninger og velkendte tiltag går op i en højere enhed, og hvor det er tanken, at alle kan fungere optimalt, uafhængigt af handicap. 

Huset er en realisering af en historisk beslutning, som har ført visionen om en fuldstændig tilgængelig kontorarbejdsplads ud i livet.

En del af visionen bag huset er, at det skal inspirere til et markant løft i tilgængeligt byggeri, så alle med handicap får langt lettere adgang til at færdes uhindret og deltage aktivt i arbejds- og samfundslivet.

Huset blev indviet i december 2012.

Huset er udformet som en søstjerne med arme samlet omkring et centralt atrium, der binder huset sammen i alle etager, og hvor mellemrummene mellem armene giver dagslys til kontorerne.

Danske Handicaporganisationer hus har hentet sit logo igennem den markante og let genkendelige ydre form, der er født af ønskerne om et tilgængeligt og bæredygtigt byggeri.

Læs mere

Om Handicaporganisationernes Hus

 

(Revideret 2018)