fbpx

Ny landsformand i Hjernesagen

31.08.20
Hjernesagens repræsentantskab valgte på sit møde den 29. august 2020 en ny landsformand for foreningen.

På Hjernesagens repræsentantskabsmøde den 29. august 2020 blev erhvervsmand Tue Byskov Bøtkjær valgt som Hjernesagens nye landsformand. Efter 19 års engagement i Hjernesagen har den tidligere landsformand, Lise Beha Erichsen, valgt at pensionere sig selv.

”Jeg glæder mig til at engagere mig i Hjernesagen – til simpelthen at komme i gang med arbejdet. Jeg kender Hjernesagen fra min tid som formand for Det Centrale Handicapråd og det er en sag, som i dén grad er værd at arbejde for. En på mange måder alt for overset gruppe mennesker, som er ramt af en alvorlig og alt for udbredt sygdom. Samtidig er det en stærk forening, jeg træder ind i. Det bliver spændende, og jeg ser frem til at fremme den vigtige sag,” siger den nye landsformand.

Tue Byskov Bøtkjær har mange års erfaring fra erhvervslivet, hvor han har beklædt forskellige ledende stillinger i bl.a. FOSS Koncernen. Han ejer selv en nogle virksomheder – og har i mange år desuden engageret sig i foreningslivet i Danmark. Bl.a. som tidligere formand for Det Centrale Handicapråd.

På Hjernesagens repræsentantskabsmøde valgte Hovedbestyrelsen desuden at uddele foreningens ærespris til den afgående landsformand Lise Beha Erichsen for hendes store indsats for foreningen, først som mangeårig dirktør, siden som landsformand.