fbpx

Lån et sommerhus

31.12.20
Også i 2021 vil det være muligt for Hjernesagens medlemmer at låne et handicapvenligt sommerhus ved Roskilde Fjord.

Odd Fellow Ordenen stiller igen i 2021 deres dejlige og handicapvenlige sommerhus til rådighed for medlemmer af landets handicaporganisationer – herunder Hjernesagen.

Det betyder, at Hjernesagens medlemmer kan søge om at låne sommerhuset en uge ad gangen i perioden fra uge 16 til og med uge 42. Det er ganske gratis at låne huset – brugerne skal blot afholde forbrugsudgifter til el og vand. I skolernes sommer- og efterårsferie vil forældre med børn få fortrinsret.

For at komme i betragtning skal du sende en ansøgning til Lillith Bleibach på mail med angivelse af:

  • Hvilken uge, huset ønskes
  • Ansøgers navn og adresse samt telefonnummer
  • Antal personer, som skal bo i huset
  • Oplysninger om handicappets art samt boligforhold.

Ansøgningen må gerne indeholde ønsker om alternative uger i prioriteret rækkefølge. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr – eneste undtagelse er førerhunde.

Ansøgningen skal være senest den 22. februar, og alle ansøgere vil modtage svar senest den 16. marts – også selvom man evt. skulle være så uheldig at få et afslag på at låne huset.

Send din ansøgning til lillith@email.dk – med Margrethehuset i emnefeltet. Alternativt kan du sende et brev med din ansøgning til:

Margrethehuset
Ved Lillith Bleibach
Fritidshaven 32
2640 Hedehusene

Ønsker du at modtage svar pr. brev, skal du huske at medsende en adresseret og frankeret svarkurvert.

Praktisk om huset
Margrethehuset ligger i Gerhøj ved Roskilde Fjord. Det består af en stue, et køkken, to soverum med fem faste sengepladser plus en ekstra madras. Der er handicaptoilet og toilet med bad. Der er ingen internetadgang i huset. Skiftedag er lørdag, huset kan lånes for en uge ad gangen, og husdyr er ikke tilladt. Brugerne af huset betaler udelukkende for forbrug af el og vand.