fbpx

Hjernesagen udskyder flere arrangementer

12.03.20
De omfattende tiltag til at begrænse spredningen af COVID-19 virus påvirker hele samfundet. Derfor vil også en række arrangementer i Hjernesagens regi bliver udskudt eller helt aflyst. Sekretariatets telefoner og Rådgivningstelefonen er dog fortsat åben, og du kan også kommunikere med os via mail.

Hjernesagen følger Sundhedsstyrelsens og Statsministeriets opfordring til at begrænse spredning af COVID-19 virus ved at udskyde eller aflyse alle møder og forsamlinger, som ikke er strengt nødvendige. Vi har allerede meddelt, at de lokale generalforsamlinger i Hjernesagen er udskudt på ubestemt tid, og forventer at en lang række andre lokale arrangementer ligeledes udskydes eller aflyses.

Man kan ikke regne med, at vores hjemmeside bliver opdateret med alle programændringer, og vi opfordrer derfor medlemmerne til at kontakte lokalforeningerne på enten mail eller telefon. Du kan finde de relevante telefonnumre her.

Du kan fortsat komme i kontakt med Hjernesagens sekretariat på telefon nr. 36 75 30 88 eller mail admin@hjernesagen.dk

Hjernesagens rådgivningstelefon vil fortsat være åben – læs mere om kontaktmulighederne her.

Hjernesagen følger udviklingen tæt, og opfordrer alle vores medlemmer til at rette sig efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer, som kan læses her.

Eftersom situationen hele tiden udvikler sig, er det fornuftigt løbende at holde sig opdateret. Der er al mulig grund til at tage situationen alvorligt, men der er fortsat ingen grund til panik.