fbpx

Hjernesagen til bogreception

17.12.20
Hjernesagens direktør, Birgitte Hysse Forchhammer, var med, da der blev holdt en lidt alternativ og coronavenlig reception på bogen Vil du låne min bamse, mor?

Bubber var vært, da ægteparret Manja Fie Molbæk og Kim Nørgaard holdt reception på deres fælles udgivelse “Vil du låne min bamse, mor?”. Bogen er en meget personlig beretning om parrets kamp tilbage til hverdagen og livet, efter Manja som bare 32-årig blev ramt af to blodpropper i hjernen.

Sammen har Manja og Kim tre børn, og deres fælles tilværelse bliver vendt fuldkommen på hovedet den dag i marts 2009, hvor Manja bliver indlagt med stroke. Med det afsæt følger man i bogen parrets op- og nedture, hver for sig og fælles, gennem de følgende ti år, og det er en både velskrevet og vedkommende beretning.

Med til bogreceptionen var også Hjernesagens direktør, Birgitte Hysse Forchhammer, som fik en snak med Bubber om hjerneskade og rehabiliteringsprocessen efter et stroke. Dette interview kan du, sammen med interviews med både Manja, Kim og deres tre børn se i den lille film fra receptionen herunder.

Bogen kan købes i Hjernesagens webshop for kr. 249,95