fbpx

10. maj-aktiviteter aflyst

31.03.20
Hjernesagens Hovedbestyrelse besluttede på sit møde i marts at aflyse foreningens sædvanlige markering af 10. maj og desuden udskyde Repræsentantskabsmødet. Begge dele i lyset af coronaepidemien.

Hjernesagens hovedbestyrelsesmøde den 26. marts resulterede bl.a. i en beslutning om helt at aflyse foreningens sædvanlige aktiviteter, både de lokale og de centrale, den 10. maj. Normalt markeres dagen landet over med forskellige aktiviteter, der gør opmærksom på vigtigheden af at holde øje med sit blodtryk.

I lyset af coronaepidemien og regeringens påbud om at undgå større forsamlinger valgte hovedbestyrelsen i stedet, at der skal informeres om dette på foreningens hjemmeside og sociale medier i perioden omkring 10. maj. Desuden vil Hjernesagen i år lave en ekstra stærk markering af Verdens Apopleksidag, World Stroke Day, den 29. oktober, hvor vi vil fejre den officielle åbning af StrokeLinjen.

Repræsentantskabsmødet udskudt
Hovedbestyrelsen besluttede ligeledes – og med samme begrundelse – at udskyde årets repræsentantskabsmøde. Den nye dato er fastsat til den 29.-30. august.

Landsformand Lise Beha Erichsen har allerede meldt ud, at hun trækker sig fra posten i år, og der skal derfor vælges ny landsformand på repræsentantskabsmødet. Lise Beha Erichsen meddelte Hovedbestyrelsen, at hun er indstillet på at fortsætte som landsformand, indtil det nye repræsentantskabsmøde afholdes.