Tur til Sejerø

   Onsdag den 7. juni mødte 22 medlemmer op nede ved Kalundborg Vandrehjem kl. 8.30 for at tage på bustur til Sejerø. Bussen kørte ned over Vesterlyngen til havnen i Havnsø, hvor færgen ventede for at sejle os til Sejerø. Vejrudsigten var ikke for god, men vi fik en nogenlunde rolig overfart derover. Da vi anløb havnen, stod vores guide, Henry Larsen, og ventede på os. Vi aftalte, hvordan turen skulle forløbe, og han foreslog, at vi skulle starte oppe i Kirken.

Her fortalte han en masse om kirkens historie. Det var rigtig spændende og derefter gik vi ud i bussen igen, hvor vi først kørte ud til Gniben, på østenden af øen, rundt om Kongstrup, skolen og ud til fyrret; imens Henry fortalte om alt, hvad vi kom forbi.

Efter busturen kørte vi hen til "Spætten" , hvor middagen var bestilt. Vi fik hjemmelavet fiskefrikadeller, nye kartofler og persillesovs, - herligt !

Vi sagde farvel og tak til Henry Larsen for en god tur. 

Hjemturen forløb også ret roligt trods stormen. Det var blot lige ude af havnen, vi blev lidt gynget, ellers roligt. Der var fuld læs på færgen, så vi kunne ikke komme ind i bussen, så den måtte køre ud først, og så bakke ind igen da de andre var kørt ud. Men alt i alt en rigtig god tur.