Foredrag. Styrk dine kognitive færdigheder.

05.03.23

Foredrag

Skarpe tanker – styrk dine kognitive færdigheder

Line Kirstine Hauptmann

Tid 4 oktober

Kl. 16:00 – 18:00                                                                                                                                               

Sted  Præsthøjgården Ternevej 66 Horsens

Hent gratis billet. https://herninghjernesagendk.nemtilmeld.dk/

Eller tilmeld på tlf. 42185148 Jens Bilberg evt. Sms.

                                                                                                                                       

Et foredrag om kognitive vanskeligheder og hvordan man bedst kan håndtere dem

Line Kirstine Hauptmann er specialist i neuropsykologi og har gennem flere år arbejdet med hjerneskaderamte og deres pårørende. Line er medforfatter til bogen Skarpe tanker – sådan styrker du dine kognitive færdigheder. Foredraget vil tage udgangspunkt i bogen.

Om bogen:
Hjernen og tankerne er hele tiden i gang, hele livet. Vores kognitive færdigheder er påvirket af, hvordan vi lever, arbejder, spiser og sover – ligesom resten af kroppen.

I “Skarpe tanker” viser psykologerne Louise Meldgaard Bruun og Line Kirstine Hauptmann dig, hvordan du kan træne hjernen og tænkningen og blive bedre til at lære, huske og løse problemer.

Bogens første del forklarer, hvad tænkning og kognition er – hvad der booster, og hvad der bremser. Anden del beskriver, hvordan man holder motivationen, og giver redskaber til at forandre tænkningen og til at kortlægge de kognitive vanskeligheder, man måske har. Bogens tredje del er tætpakket med velafprøvede strategier, idéer, gode råd, småtest og andre redskaber, der alle faciliterer læserens vej til skarpere tankere og ændrede rutiner.

På oplægget vil Line tage udgangspunkt i de kognitive vanskeligheder man kan have efter en apopleksi og komme med konkrete forslag til, hvordan du kan støtte og træne din kognition.

Det er gratis at deltage, men af praktiske årsager er det nødvendigt med tilmelding

Arkiv