fbpx

Tilmelding til ophold på Musholm

26.-28. april 2023

Venteliste: Alle pladser er optaget lige nu, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste. Der er altid nogen som falder fra inden opholdet.

Hjernesagen tilbyder for tredje gang en helt særlig mulighed til sine medlemmer: Et ophold på feriecenteret Musholm ved Storebælt.

Musholm indbyder til, at alle – uanset funktionsniveau – tilmelder sig. Stedets faciliteter kan imødekomme de flestes behov: Mange af værelserne er udstyret med lift og handicapvenligt badeværelse, og det er muligt at låne en el-scooter på stedet.

Aktiviteterne vil rumme noget for enhver. Musholm ligger i et naturskønt område, hvor der er adgang til et kørestolsegnet stisystem og mulighed for at komme helt ned til vandet.

På opholdet vil aktiviteterne bestå af fællesaktiviteter, aktiviteter for henholdsvis ramte og pårørende, sang og oplæg. Der vil under opholdet være mulighed for at gå til og fra aktiviteterne alt efter behov for hvile og afslapning.

Et endeligt program udsendes til deltagerne senere.

Hvis du har brug for hjælp til små praktiske ting, som at bære en taske, hjælpe med udskæring af mad, hente kaffe eller andet vil vi anbefale, at du tilmelder dig med en ledsager fx en ven, en ægtefælle, eller et familiemedlem. 

Der vil også være mulighed for at få hjælp af Hjernesagens frivillige hjælpere.

Hvis du modtager hjemmehjælp i dag og har behov for personlig og praktisk hjælp på Musholm, kan du søge om at få hjælpen med til Musholm via din egen visitator i din kommune. Det vil være Slagelse Kommune, som skal levere hjemmehjælp under opholdet, når din egen kommunen har bevilliget dig hjælpen.

Der er 40 pladser og de bliver besat efter først til mølle. 

Egenbetalingen er på kun 1.200,- kr. pr. person, da Hjernesagen har fået fondsmidler fra Heinrich og Laurine Jessens fonden. Egenbetalingen dækker ophold, aktiviteter, mad og drikke under hele opholdet.

  • Hvilken type hjælp modtager du og hvilke hjælpemidler bruger du?
  • Du har mulighed for at låne følgende ting fra Musholm. Hvis du har brug for nogle særlige hjælpemidler, så kontakt din visitator i kommunen.