fbpx
Musholm 2021

Tilmelding til weekendophold på Musholm

22.-24. april 2022

Vi har desværre ikke flere ledige pladser til Musholm!

Hjernesagen tilbyder en helt særlig mulighed til sine medlemmer: Et ophold på feriecenteret Musholm ved Storebælt.

Musholm indbyder til, at alle – uanset funktionsniveau – tilmelder sig. Stedets faciliteter kan imødekomme de flestes behov: Mange af værelserne er udstyret med lift og handicapvenligt badeværelse, og det er muligt at låne en el-scooter på stedet.

Weekendens aktiviteter vil rumme noget for enhver. Musholm ligger i et naturskønt område, hvor der er adgang til et kørestolsegnet stisystem og mulighed for at komme helt ned til vandet.

Weekendens aktiviteter vil bestå af fællesaktiviteter og oplæg. Der vil under weekenden være mulighed for at gå til og fra aktiviteterne alt efter behov for hvile og afslapning.

Et endeligt program udsendes til deltagerne senere.

Hvis du har brug for hjælp til små praktiske ting, som at bære en taske, hjælpe med udskæring af mad, hente kaffe eller andet vil vi anbefale, at du tilmelder dig med en ledsager fx en ven, en ægtefælle, eller et familiemedlem. 

Der vil også være mulighed for at få hjælp af Hjernesagens frivillige hjælpere.

Hvis du modtager hjemmehjælp i dag og har behov for personlig og praktisk hjælp på Musholm, kan du søge om at få hjælpen med til Musholm via din egen visitator i din kommune. Det vil være Slagelse Kommune, som skal levere hjemmehjælp under opholdet, når din egen kommunen har bevilliget dig hjælpen.

Der er 40 pladser og de bliver besat efter først til mølle. 

Egenbetalingen er lige nu på 2.000,- kr., men Hjernesagen har ansøgt om fondsmidler i håb om, at få egenbetalingen endnu længere ned. Du vil derfor først blive opkrævet betaling på et senere tidspunkt.