fbpx
innerpagebanner

Hjernesagen samler ind

Den 3. marts starter Hjernesagen en telefonindsamling, hvor vi har allieret os med virksomheden AllEars, der ringer rundt til vores medlemmer. De ringer fra telefonnummer 82 13 37 31, og du kan trygt tage mod opkaldet og, hvis du vælger at bidrage til kampagnen, også videregive dine oplysninger.

Hvorfor ringer vi?
Vi ringer for at opfordre dig, der er medlem, til at blive bidragyder med et ekstra beløb ud over dit kontingent. Hvis du tilmelder dig Betalingsservice, slipper du for girokort og for at huske på betalingsfrister. Det er nemt og enkelt at benytte muligheden, som både sparer dig for besvær og os for administration.

Din støtte går ubeskåret til vores rådgivnings- og oplysningsarbejde, vores webinarer og andre undervisningstilbud, til Hjernesagens politiske arbejde med at sikre bedre vilkår for ramte og pårørende og til vores øvrige medlemsaktiviteter.

Hvad spørger vi om?
Vi har brug for dit CPR-nummer, registreringsnummer og kontonummer for at kunne oprette dig i Betalingsservice. På den måde kan du også altid følge betalingen på din månedlige betalingsoversigt fra banken.

Du kan trygt oplyse konto- og CPR-nummer til AllEars, men hvis du ikke ønsker at videregive dine personlige informationer over telefonen, kan du i stedet tilmelde nye aftaler direkte i Betalingsservices mobil-app eller i din netbank, eller få tilsendt girokort til din fremtidig betaling.

Hvad spørger vi IKKE om?
Man hører desværre med mellemrum historier om forsøg på svindel og bedrag, og flere kan derfor være bekymrede for at udlevere sine personlige informationer til fremmede. Du skal være opmærksom på, at vi ALDRIG spørger om dit kortnummer, udløbsdato for dit Dankort eller kontrolcifre på kortet, fordi netop disse oplysninger ikke er sikre at videregive.

Skulle du have spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte Hjernesagen på 36 75 30 88 eller admin@hjernesagen.dk.

Hvem er AllEars
AllEars er en socialøkonomisk virksomhed, som har specialiseret sig i fundraising og telemarketing. Læs mere om AllEars på all-ears.dk