fbpx

Plan for genåbning efter corona 2021 – opdateret 25.03.21

 

Indendørs foreningsaktiviteter

Fra 21. maj er det igen muligt at afvikle foreningsaktiviteter – fx lokalforeningernes indendørsaktiviteter. I skal være opmærksomme på, at der er krav om fremvisning af coronapas til aktiviteterne.

Til alle aktiviteter vil de aktuelle retningslinjer om krav til mundbind, afstand og forsamlingsforbud være gældende. Vær også opmærksomme på, at der fortsat er risiko for lokale nedlukninger. Så hvis I fx booker lokaler eller transport, skal I sikre jer, at afbestilling er mulig.

Som tidligere udmeldt, er det allerede nu tilladt at afholde udendørsaktiviteter – og det er senest blevet udvide til at omfatte op til 50 deltagerer, hvis der deltager en repræsentant fra foreningen, som påtager sig ansvaret for, at regler og retningslinjer overholdes.

 

Coronapas:

Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer (enten vha. PCR- eller antigen-test). Fra ultimo marts vil app’en ”MinSundhed” fungere som et funktionelt, men simpelt coronapas. I slutningen af maj forventes en mere avanceret og brugervenlig app at blive lanceret.

For borgere, der ikke har mulighed for at have en app eller digital løsning, kan vaccinationspasset tilsendes med fysisk post, efter man har fået andet stik. Ligeledes skal borgere, der ikke anvender de digitale løsninger, kunne anvende fysisk dokumentation for en negativ test.