innerpagebanner

SMS-Støttekampagne og Digital Hjerne Julekalender

Send en SMS med teksten Hjernesagen til 1919 og støt med 25 kr. Så modtager du automatisk link til julekalenderen til din telefon.

Blødning og blodprop rammer bredt. Med din støtte kan vi sammen hjælpe både ramte og pårørende.

Din støtte gør en forskel!

HVAD ER HJERNESAGENS DIGITALE JULEKALENDER?

Hjernesagen lancerer i år en digital julekalender. I løbet af julekalenderens 24 låger vil du og din familie lære om hjernen gennem hjernevridere og andre små lærerige spil. Igennem julekalenderen vil du møde Hjernesagens husnisse, Pondus, der har hørt meget om hjernen, men er i tvivl om, hvordan den præcis fungerer. Sammen vil I lære om den fysiske hjerne, den sunde hjerne, huskehjernen, og hvordan du holder din hjerne skarp.

Julekalenderen er tiltænkt børn i alderen 7-12 år samt deres forældre og/eller bedsteforældre.

To af lågerne er lavet af Dansk Råd for Genoplivning og handler om symptomer på stroke. Dansk Råd for Genoplivning står bag kampagnen Stræk, Snak, Smil, som er skabt for at udbrede kendskabet til symptomer på stroke. Vi gør opmærksom på dette, således at du kan tale med dit barn om indholdet. Materialet er i lågerne den 19. og 20. december.

Hvem har den skarpeste hjerne?

Hold styr på, hvem der har den skarpeste hjerne hjemme hos jer ved hjælp af et scoreboard. Udfyld scoreboardet, hver dag når I har svaret på dagens låge, så I til sidst kan kåre den skarpeste hjerne.

Du kan downloade scoreboardet nedenfor eller modtage det ved at tilmelde dig Hjernesagens nyhedsbrev, når du har åbnet dagens låge.

Når scoreboardet er downloadet, er det klar til udskrivning. ​

Download scoreboard

Den digitale julekalender

–  både på computer og telefon

Hvis du åbner Hjernesagens digitale julekalender med din smartphone, vil du kun have mulighed for at spille det spil, der er tilgængeligt på dags dato. Hvis du ønsker at spille nogle af de tidligere spil, kan du åbne den digitale julekalender via en computer. På en computer vil du have adgang til dagens låge og alle tidligere dages låger.

Du kan åbne julekalenderen via computeren ved hjælp af det link, du har modtaget i din velkomst-sms.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, efter du har åbnet og spillet dagens låge. I nyhedsbrevet vil du modtage ekstra viden om hjernen og et link, så du kan åbne julekalenderen på din computer.

På din telefon kan du åbne dagens aktuelle låge.

På din computer kan du vælge dagens låge og alle tidligere dages låger.

Støttekampagne

Støttekampagnen bliver trykt på 3.500.000 mælkekartoner i Lidl op til jul.

Vi håber derigennem at nå ud til en masse juleglade mennesker, som har lyst til at støtte vores arbejde og samtidig lære mere om hjernen.
Sms Hjernesagen til 1919 og støt med 25 kr., så modtager du automatisk den digitale julekalender.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode nyheder om stroke, arrangementer og viden om genoptræning.
Vi sender nyheder ca. 2 gange om måneden.

You have Successfully Subscribed!