Hjernegod mad - Spis dig til bedre hukommelse af Anette Harbech Olesen

Hjernegod mad - Spis dig til bedre hukommelse af Anette Harbech Olesen

Drømmer du om at leve op til dit fulde potentiale hver dag og huske de ting, du oplever gennem livet? Ny forskning viser, at det i vid udstrækning kan lade sig gøre ved at stimulere og udfordre hjernen, sove godt om natten og spise den helt rigtige mad. "Hjernegod mad - spis dig til bedre hukommelse" er baseret på 34 delikate og sunde opskrifter fyldt med grønne kulhydrater, sunde fedtstoffer og gode proteiner, der i den rette kombination styrker hjernen og forkæler smagsløgene.

Bogen byder også på masser af ny inspiration og effektive råd til at få hjernen i topform, mens de mange lækre opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, drikke og desserter er med til at øge din livskvalitet og vitalitet. Efter få måneder med "Hjernegod mad" vil du givetvis opleve en markant forandring, fordi du giver dine hjerneceller det perfekte brændstof og dermed mulighed for at forbedre din hukommelse og din gennerelle sundhed.

Bogen er skrevet af Anette Harbech Olesen, som er uddannet indenfor ernæring i såvel Danmark som i USA. Hun blogger om mad og sundhed på madforlivet.com og er forfatter til lang række bøger om mad og sundhed fx "Den glutenfri kogebog", "Kolesterolkogebogen" og "Mad, kunsten at spise godt og leve sundt".

Prisen på kr. 169,95 er inkl. moms og forsendelse.Din vare er tilføjet kurven

DKK 169,95