Når far eller mor bliver hjerneskadet - Børnepjece

Når far eller mor bliver hjerneskadet - Børnepjece

Når din mor eller far bliver ramt af en hjerneskade, påvirker det også dig. Det kan være meget hårdt at være barn af en mor eller far med hjerneskade, og derfor er det helt naturligt, at du reagerer på situationen. Faktisk kan det være så svært for nogle børn at takle, at de ender med at blive meget kede af det, bliver bange og oplever, at de ikke kan tage sig sammen til noget. Denne pjece kan ikke ændre den svære situation, du står i, men måske kan de hjælpe dig til bedre at kunne forstå dine reaktioner og de ændringer, du oplever i jeres samliv.

I pjecen kan du læse om de forandringer, der kan ske hos din mor eller far, og om nogle af de reaktioner, du kan opleve. Du kan også have glæde af at læse pjecen, hvis den ramte ikke er din mor eller far, men måske din bedstefar eller bedstemor eller en anden, du kender godt. Pjecen er skrevet, så børn og unge selv kan læse den, men den kan naturligvis også læses sammen med en voksen.

Sidst i pjecen finder du tre sider med tegninger, der handler om at have en far eller mor med hjerneskade. De er især beregnet til de mindre børn.


Pris:
Normal kr. 15
Medlem kr. gratis
Firma/institutionsmedlemmer kr. 15*


*Porto:
1-5 stk. sender vi gratis
5-20 stk. koster 40 kr. i porto
20-50 stk.  koster 100 kr. i porto
50-100 stk. koster 150 kr. i porto
100-150 stk. koster 200 kr. i porto
150-200 stk. koster 250 kr. i porto


Institutioner, der bestiller et større antal pjecer, får efterfølgende en faktura på portoen.


Din vare er tilføjet kurven

DKK 15,00