Nyt tilbud: Kurser til pårørende via nettet

Få viden om hjernen og hjerneskade, rettigheder og lovgivning på området, samt konkrete redskaber til at tackle den nye hverdag som pårørende. Hjernesagen tilbyder gratis online kursus via internettet.
Senest opdateret: 04. oktober kl. 02:50

Tilbud: Hjerne-Webinar for pårørende!

Hjernesagens Hjerne-Webinar er et kursustilbud til dig, som gerne vil blive klogere på lovgivning, hjerneskade og hvad det vil sige at være pårørende. Men som måske ikke har mulighed eller overskud i hverdagen til at deltage fysisk i møder for pårørende.

Så længe du har en pc med internet kan du deltage online.

Hjernesagens Hjerne-Wibinar er et helt nyt tilbud! Formålet er at give dig viden og støtte dig, der netop er blevet pårørende.

Webinar 5

Der vil løbende blive tilbudt nye webinar-kurser. Du kan vælge at deltage i et enkelt kursus eller deltage i flere.

Du vil således få tilbud om webinarer, der fortæller om for eksempel støttemuligheder, rettigheder, viden om hjernen og de følelsesmæssige forandringer man oplever hos sig selv og den ramte.

Som pårørende er det vigtigt, at du er bevidst om dine rettigheder, og hvilke muligheder der kan være for støtte og hjælp i hverdagen.
Har du for eksempel ret til at tale på den ramtes vegne eller blive inddraget i en dialog med det offentlige?
Er du i tvivl om genoptræningsforløbet, mulighederne for at få støtte i hverdagen eller blive aflastet?

Du vil også få tips til, hvordan du kan håndterer de følelsesmæssige og mentale forandringer hos den ramte. Vi giver dig viden om hjernen og redskaber til, hvordan du tackler og håndterer rollen som pårørende. osv.

Sådan foregår det

Hvert kursus varer cirka en time. Du vil møde forskellige undervisere alt efter hvilket emne, det pågældende webinar omhandler.

Underviseren er ekspert inden for det pågældende felt - for eksempel socialrådgiver, neuropsykolog osv.Webinar 6

Når du tilmelder dig, får du i god tid inden webinaret en let og enkel instruktion, så du kan koble dig på kurset hjemmefra på selve dagen.

Du følger så kurset via din computer. På computeren vil du både kunne se underviseren, plancher, videoer osv. Du kan også maile dine spørgsmål undervejs.

Mere information

Læs mere om praktiske informationer, datoer, byer og hvordan du tilmelder dig HER