Vinder af jubilæumslotteri fundet

73-årige Hans-Erik Kofoed løb med hovedpræmien i Hjernesagens jubilæumslotteri og blev et gavekort på 5.000 kr. til brug i Lidl rigere.
Senest opdateret: 25. juni kl. 09:54

Det var en glad vinder af hovedpræmien i Hjernesagens jubilæumslotteri, som foreningens direktør Birgitte Hysse Forchhammer kunne begave med et gavekort på 5.000 kr., sponseret af jubilæumslotteriets samarbejdspartner Lidl: 73-årige Hans-Erik Kofoed havde købt i alt fire skrabelodder hos sin lokalforening af Hjernesagen – heraf altså et med den helt store gevinst.

- Det var jo en skøn overraskelse. Jeg har ikke bestemt mig for, hvad pengene skal bruges på, men jeg venter nok på, at Lidl kommer op med et godt tilbud på en lidt større ting, så jeg får noget særligt ud af det. Måske noget isenkram, noget værktøj til haven eller en havestol, siger Hans-Erik Kofoed.

Hans-Erik blev ramt af en apopleksi for tre-et-halvt år siden og er blevet lam i højre side. En stor genoptræningsindsats har dog gjort, at han i dag er i stand til at fastholde sin aktive pensionisttilværelse, hvor han både cykler, går – og slår græsset i haven, mens fruen passer blomster og klipper træer.

- Nu er vi på vej til Bornholm, så gavekortet får lov at vente lidt endnu med at blive brugt, men jeg er sikker på, at vi finder noget godt, lyder det fra vinderen.