Bliv klogere på hjernen i Kulturnatten

Center for Hjerneskade slår i samarbejde med Hjernesagen dørene op for en aften i hjernens tegn under Kulturnatten 2019.
Senest opdateret: 10. oktober kl. 11:26

Der er garanti for både gode grin, eftertanke og overraskelser, når Center for Hjerneskade sammen med Hjernesagen er vært for Kulturnatten i København.

Komiker og ambassadør for Hjernesagen Sebastian Dorset indleder aftenen på løs line sammen med hjerneforsker Jesper Mogensen under overskriften Vores utrolige hjerne. Senere er der gode råd til at holde hjernen sund og velfungerende gennem hele livet, du kan høre facts og myter om hjernerystelser – og få en introduktion til Dansk Center for Hjernerystelse. Hele aftenen er der mulighed for at få målt sit blodtryk af to sygeplejersker fra Rigshospitalet.

Der er med andre ord Kulturnat med hjerne på Amagerfælledvej – lige ved siden af Københavns Universitet og DR Byen. Du kan læse mere på Kulturnatten.dk eller Kulturnattens app.

Aftenens program:

18.15-19.00: Vores utrolige hjerne ved Sebastian Dorset og hjerneforsker Jesper Mogensen.
19.15-19.45: Hold hjernen frisk hele livet ved neuropsykolog Lone Vesterager Martinus.
20.00-20.25: Facts og myter om hjernerystelse ved fysioterapeut Henriette Henriksen.
20.30-20.50: Dansk Center for Hjernerystelse – hvad laver vi? ved centerleder Hana Malá Rytter.

Adresse:

Center for Hjerneskade – Amagerfælledvej 56A – 2300 Kbh. S

 

Hjernesagen er en privat, landsdækkende forening for mennesker ramt af apopleksi og andre hjerneskader, deres pårørende og andre interesserede. Hjernesagen arbejder for forebyggelse, bedre behandling og rehabilitering af ramte og støtte til ramte og pårørende.

Center for Hjerneskade er et ikkekommercielt specialsygehus med driftsoverenskomst med Region Hovedstaden. Centret tilbyder intensiv træning til børn, unge og voksne med erhvervet hjerneskade og har især fokus på at bringe voksne med hjerneskade tilbage på arbejdsmarkedet.