Fotokonkurrence: Den krøllede hjerne

Hjernesagen udskriver stor fotokonkurrence. Tag et foto, der på en eller anden måde viser eller giver et kunstnerisk udtryk af "den krøllede hjerne".
Senest opdateret: 03. januar kl. 03:24

To vindere i konkurrencen vinder hver en hyggelig oplevelse og får samtidig udstillet vinderfotoet på en fotoudstilling.

Når årets HJERNEUGEN 2018 i marts inviterer til arrangementer og aktiviteter over hele landet, bliver det blandt andet med en spændende fælles fotoudstilling, arrangeret af syv foreninger, som alle på hver sin måde har hjernen i fokus.

Og nu kan du blive en del af udstillingen!

Hjernesagen udskriver en fotokonkurrence blandt alle foreningens medlemmer. Du skal finde det fotomotiv, som du synes giver et godt bud på fotoudstillingens fælles tema: Den krøllede Hjerne.

Temaet Den krøllede Hjerne kan fortolkes. Det er med andre ord din egen fantasi, der sætter grænsen.

Måske finder du et motiv, der viser, hvordan hjernen kan skabe de mest fantastiske ideer eller underfundige og overraskende resultater. Eller måske viser dit billede, hvordan hjernen driller eller leger med livet.

  • Side 4 FotokonkurrenceDu kan indsende dit forslag til vinderbillede i hele januar 2018.
  • Vi skal have dit bidrag senest den 1. februar.
  • Dit foto kan være taget med topprofessionelt udstyr ... eller med din smartphone.
  • Du må gerne også sende en lille tekst på et par linjer om, hvad der har inspireret dig - og hvad dit billede hedder og viser.

To vindere får udstillet deres foto på udstillingen i Hjerneugen, der foregår fra den 12. marts - 18. marts. Og de to vindere inviteres naturligvis også med, når vi åbner udstillingen.

Indsend dit foto (gerne i høj opløsning) til mail: konkurrence@hjernesagen.dk

Mærk din mail "fotokonkurrence"