Nordea og Hjernesagen sætter sammen fokus på den skarpe hjerne

Ved to arrangementer hos Nordea i Lyngby er temaet, de mange muligheder der er for at optimere og beskytte sin hjerne gennem hele livet. Der er oplæg fra hjerneforskere med tips til at holde din hjerne skarp, og oplæg om arv, fuldmagter og testamente samt formuepleje.
Senest opdateret: 13. december kl. 12:10

Det er første gang at Hjernesagen slår sig sammen med en finansiel partner.

Mange danskere er i berøring med personer, der får eller har apopleksi (blodprop eller hjerneblødning) tæt inde på livet.

Det har selvfølgelig nogle alvorlige konsekvenser både menneskeligt og økonomisk. Alene i Lyngby-Taarbæk kommune vil der hver tredje dag være en borger, der får en blodprop eller blødning i hjernen.

Men det er muligt at træne din hjerne. Du kan gøre dig mere skarp – og endda samtidig mindske risikoen for at blive ramt af en blodprop eller blødning i hjernen. Det kan endda være sjovt.

Vigtigt emne og det gode budskab

”Nordea har ambitioner om at være aktivt til stede i vores lokalområde. Så vi synes, at det er en oplagt mulighed for et samarbejde om et vigtigt emne, der berører rigtig mange kunder såvel som ikke kunder. Det er en spændende måde både at snakke økonomi og hvordan vi får mere fokus på vores hjerne,” siger Lotte Eiersø, filialdirektør i Nordea Lyngby.

”Vi vil gerne hjælpe med at sprede det gode budskab, at vi selv kan hjælpe med at holde hjernen frisk og skarp. Og at det både kan give mulighed for kloge beslutninger, og samtidig være med til at mindske risikoen for en alvorlig sygdom, som rammer rigtig mange af os, hvis vi ikke gør noget. Så der er flere gode grunde til at passe på hjernen,” udtaler Lise Beha Erichsen, landsformand i Hjernesagen.

Mere information

Se nærmere om programmet og datoer HER