Hjernesagen udgiver Hjernebogen

Hjernebogen er en personlig bog til den apopleksiramte og et praktisk redskab til fagpersonalet på de relevante hospitalsafdelinger. Den giver mulighed for at notere vigtige sundheds- og lægefaglige oplysninger ned, samtidig med at bogen indeholder en masse viden om apopleksi, følgevirkninger og livet med hjerneskade. Bogen er tænkt som en slags dagbog både for patienter, der er ramt af blodprop eller blødning i hjernen, og deres eventuelle pårørende.
Senest opdateret: 13. december kl. 12:09

Hjernebogen er udgivet af Hjernesagen i forbindelse med World Stroke Day - der blev markeret over hele verden den 29. oktober.

I Danmark markerede Hjernesagen dagen ved at tilbyde neurologiske afdelinger på sygehuse i hele landet, at de gratis kan bruge Hjernebogen i forbindelse med den apopleksiramtes udskrivning.

Hjernebogen er skabt i et samarbejde mellem fageksperter og Hjernesagen.

Hjernebogen kan som ovenfor beskrevet bruges som den apopleksiramtes personlige bog. Meningen er, at den skal udleveres af personalet på afdelingen i forbindelse med udskrivelsen.

Hjernesagens håb er, at fagpersonalet på sygehusene vil bruge bogen aktivt.

Hjernebog Forside

Hvis du IKKE hører til den gruppe, der automatisk modtager bogen, har du mulighed for at læse bogen HER og skaffe dig viden via Hjernesagens mange andre pjecer HER.