Brug hovedet og stem med hjernen til folketingsvalget

Så kom valget! Hjernesagen glæder sig til at deltage aktivt i valgkampen for at give apopleksipatienter og pårørende bedre vilkår.
Senest opdateret: 09. maj kl. 08:53

Nu skal der stemmes. I går fik statsministeren trykket på den omtalte valgknap, og på Grundlovsdag (5. juni) 2019 går vi alle til valgstederne for at sætte vores kryds.

Hjernesagen glæder sig til at deltage aktivt i valgkampagnen, og Hjernesagens landsformand Lise Beha Erichsen opfordrer til, at man “stemmer med hjernen”.
 
- Dette folketingsvalg er et rigtigt vigtigt valg. Resultatet får betydning for i hvor høj grad, der fremover kommer øget fokus på bland andet forebyggelse, så færre bliver syg, bedre genoptræning, så flere hurtigere kommer tilbage til en god dagligdag og bedre forhold for pårørende, siger hun.
 
Så brug hovedet, stem med hjernen, når du skal sætte dit kryds den 5. juni.

Hjernesagen har nogle klare ønsker til, hvordan Danmark skal se ud i fremtiden efter valget. Især for patienter med apopleksi og hjerneskader og deres pårørende. Derfor har vi listet, hvad vi vil arbejde for kommer på dagsordnen i nedenstående fakta-ark. Du kan også finde fakta-arket i pdf-format HER.

Faktaark Til Folketingsvalg 2019 (1)

Faktaark Til Folketingsvalg 2019 2Faktaark Til Folketingsvalg 2019 3