Hjernesagen skal have ny direktør

Ny direktør skal føre spændende vision for Hjernesagen ud i livet. Hjernesagen har opslået stillingen som direktør i foreningen, efter at den hidtige direktør har fået nyt job inden for medicinalbranchen.
Senest opdateret: 17. august kl. 08:34

Er du Hjernesagens nye direktør, der har lyst til at stå i spidsen for at videreudvikle foreningen, implementere ny strategi om at gøre hjernen til en folkesag og skabe øget opmærksomhed om apopleksiramte og deres pårørende? 

Hjernesagens hovedbestyrelse har opslået stillingen som direktør i foreningen, efter at den nuværende direktør, Klaus Legau, har fået job som global public affairs manager i LEO Pharma. 

Den kommende direktør skal dermed gøre en ambitiøs plan om at skabe mere folkelig opmærksomhed om hjernen og hvad der sker, når man rammes af en blodprop eller blødning i hjernen, til virkelighed.

Hjernesagen har sit udgangspunkt i de næsten 13.000 danskere, der hvert år rammes af apopleksi. Hjernesagen har 41 lokalforeninger og flere end 9500 medlemmer på landsplan. 

I overgangsperioden indtil den kommende direktør kan tiltræde, udvides landsformand Lise Beha Erichsens beføjelser midlertidigt, således at den daglige drift og igangværende aktiviteter sikres.

Læs selve stillingsopslaget og mere om stillingen som direktør HER

(foto: colourbox)