Aktuelt

De seneste aktuelle historier fra Hjernesagen

Vi arbejder for mennesker. som er ramt eller berørt af blodprop eller blødning i hjernen.

 

Kulturnat Indoor Presse004

Hjernen udfordres på kulturnat i København

Hjernen bliver centrum for en spændende aften med udfordringer og hjerneoplevelser til både børn og voksne, når hjerneeksperter og Hjernesagen inviterer til åbent hus på Center for Hjerneskade i København.

Paaroerende Kursus

Tilbud: Kursus for pårørende med Hjernesagen

Det er et nyt og krævende liv at være pårørende til et menneske, som har haft en blodprop eller blødning i hjernen. Nu kan du som pårørende styrkes i at tackle den nye hverdag. Hjernesagen tilbyder kurser for pårørende.

Flyer Billede

Den digitale verden udfordrer

Digitalisering fremhæves ofte som vejen til aktiv deltagelse i vores samfund for alle. Men for mange kan digitale systemer betyde hindringer og direkte udelukkelse fra fællesskabet. Hjernesagen og fælles nordisk indsats sætter ...

Hammel Neurocenter 3

Regioner samles om analyse

Landets fem regioner understreger nu, at behandling af svære, sjældne og komplicerede hjerneskader bør ske koncentreret. Den fælles udmelding kommer efter opfordring fra Hjernesagen om større analyse af området.

Hammel Neurocenter Dsc 2782 20Cm

Region: Nu skal vi have genskabt trygheden!

Bent Hansen, der er regionsrådsformand i Region Midtjylland og også formand i Danske Regioner, samler nu de tre regioner, der samarbejder om det vestdanske center for den højt specialiserede neuro-rehabilitering, Regionshospita...