innerpagebanner

Afasisang i København

Hjernesagen starter endnu et hold med Afasisang i København, hvor vi mødes hver torsdag i køkkenet på første sal på Center for Hjerneskade og synger i tidsrummet fra 15 til 16.30.

Der er opstart den 14. september – men man kan også melde sig til efter denne dato.

Tilbuddet er gratis for alle. Der er ingen krav om erfaring med at synge i kor eller andre musikalske kundskaber – det handler udelukkende om at mødes med hinanden, have det sjovt og glædes over musikken.

Vi arbejder fortsat med at skabe lignende tilbud andre steder i landet.

Tilmeld dig her

Gratis afasisang i kønehavn

Afasi og sang

Personer med afasi har ofte svært ved at finde ordene, og det gør en samtale udfordrende. Men nogle gange har personer med afasi lettere ved at få ordene frem, når de synger. På den måde kan musik og fællessang bruges som en del af genoptræningen. 

Desuden kan der være en stor social gevinst ved at mødes om musikken og synge med andre. Det er sjovt og hyggeligt – uanset om man har en stor sangstemme eller ej. Hjernesagen har derfor taget initiativ til AfasiSang, som er et tilbud til mennesker med afasi, der har lyst til at synge sammen med andre.

Der er ingen krav om erfaring med at synge i kor eller anden musikalsk baggrund. Her er der plads til alle, som har lyst til at være med!