fbpx
innerpagebanner

Afasi og sang

Personer med afasi har ofte svært ved at finde ordene, og det gør en samtale udfordrende. Men nogle gange har personer med afasi lettere ved at få ordene frem, når de synger. På den måde kan musik og fællessang bruges som en del af genoptræningen. 

Desuden kan der være en stor social gevinst ved at mødes om musikken og synge med andre. Det er sjovt og hyggeligt – uanset om man har en stor sangstemme eller ej. Hjernesagen har derfor taget initiativ til AfasiSang, som er et tilbud til mennesker med afasi, der har lyst til at synge sammen med andre.

Der er ingen krav om erfaring med at synge i kor eller anden musikalsk baggrund. Her er der plads til alle, som har lyst til at være med!

AfasiSang ledes af en uddannet musikterapeut, og vi arbejder på at starte sanggrupper over hele landet. De enkelte grupper kan maksimalt have 15 deltagere.

I første omgang starter vi tilbuddet op i

  • – København torsdage kl. 15-17 på Center for Hjerneskade, Amagerfælledvej 56 A, 2300 København S
  • – Aalborg fredage kl. 13-15 på Taleinstituttet- og Hjerneskadecenter Nordjylland, Borgmester Jørgensens Vej 2, 9000 Aalborg.

I København starter den første gruppe den 19. januar 2023, mens gruppen i Aalborg starter den 3. marts. Der er planlagt 10-12 mødegange med ét ugentlig møde.

Send en mail til admin@hjernesagen.dk, hvis du gerne vil have direkte information om tilbuddet.

Vi glæder os til at høre fra dig!