Salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling foregår ved hjælp af indkøbskurven, som du selv kan fylde. Når du har fundet det, du ønsker at bestille, skal du opgive navn og adresse og bekræfte bestillingen.
Senest opdateret: 13. juli kl. 09:05

Levering

Vores normale leveringstid er 2-7 dage afhængigt af, om du bestiller i weekenden eller på en hverdag. Bemærk, at i ferieperioder kan der gå længere tid. Varerne sendes med B-post (dette tager mellem 3 og 5 dage).

Ved levering til Færøerne, Grønland og udlandet tillægges ekstra porto efter de gældende takster hos Post Danmark.

Betalingsmåder

Hos Hjernesagen kan du betale med Dankort, Visa og Mobilepay. Betalingen bliver først trukket på din konto, når vi sender varen. Du kan også vælge at få en regning, som skal betales inden for 14 dage. Betalingen er i danske kroner.

Hvis du bestiller fra en offentlig institution, skal du oplyse et EAN nr.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag, du modtager dem. Hvis du fortryder et køb, skal du meddele os det inden for 14 dage.  Derefter har du 14 dage til at returnere varen til Hjernesagen.

Du kan fortryde dit køb, selv om varen er brugt. Hvis varen er brugt, skal Hjernesagen iht. Forbrugeraftaleloven vurdere, hvad vi kan sælge varen for til en anden. Den eventuelle værdiforringelse får du ikke retur.

Der gælder en fortrydelsesret på 14 dage på bidrag doneret til foreningens arbejde.

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret ved køb af varer. Du skal dog reklamere inden ”rimelig” tid, efter at du har opdaget manglen - en reklamation, der fremkommer inden 2 måneder efter, at du har opdaget manglen, er rettidig.

Returnering af defekte varer

Har du en defekt vare er det vigtigt, at du ringer eller sender en mail til admin@hjernesagen.dk, før du sender varen til os.