Hjernesagen Guldborgsund - Jule- og nytårshilsen

 

 

Hjernesagen Guldborgsund ønsker medlemmer samt andre interesserede i emnet hjerneskade:

GLÆDELIG  JUL

og 

GODT  NYTÅR

Året 2017 er ved "at rinde ud". Vi ser tilbage på mange hyggelige stunder sammen med jer - forskellige arrangementer i kantinen på Københavnsvej 5 og ture ud i "det blå". Der er altid plads til dejlige smil og en lille sjov historie. Den svære samtale har der også været plads til i 2017.

Vi ser frem til at møde jer igen efter nytår - år 2018 venter med nye udfordringer - nye arrangementer. Foreningen byder bl.a. på: nytårsbobler, cafémøder, pårørende-møder, udflugterer samt spændende foredrag.

Det nye Hjerneskade hus - Center Hjerneskade Rehabilitering (CHR) - venter i horisonden. I løbet af 2018 går planerne for centeret i gang. Vi venter i spænding. 2018 kan godt blive lidt kaotisk for de hjerneskadedes rehabilitering og for de pårørende, men vi håber på det bedste.

Nye medlemmer bydes: HJERTELIG  VELKOMMEN. Håber, I vil nyde at komme til foreningens arrangementer.

Har du brug for et godt råd eller en lille snak vedrørende hjerneskade-området, er du altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen.

Bestyrelsen glæder sig til at være sammen med jer igen til forskellige arrangementer. Håber, at se jer være flittige brugere af foreningens tilbud.

 

På bestyrelsens vegne

JULE- og NYTÅRSHILSEN

Rose Brusen

Formand Hjernesagen Guldborgsund

Tlf.: 3063 6320

E-mail: rose.brusen@skolekom.dk