Tips og tricks - løntilskud for førtidspensionister

Skrevet af:
Kategori(er):
En ny blogger har meldt sig til at skrive på Hjernesagens blog "Hovedet på bloggen". Velkommen til Rikke Koch Jensen, som er 40 år og senhjerneskadet ingeniør.

Jeg er 40 år og senhjerneskadet ingeniør. Jeg kom galt af sted i 2013 via en kiropraktor, hvor jeg kom derfra med en 2 stk beskadiget blodåre og blodprop i hjernen. I dag er jeg førtidspensionist og meget aktiv i Hjernesagen.

Muligt at arbejde lidt

Jeg tænker jeg vil holde mig til at fortælle om tips og tricks herinde, men hvem ved måske fortæller jeg også om nogle andre ting. Mit første indlæg, vil jeg fortælle om mit løntilskudsjob for førtidspensionister. Jeg har været så heldig at bibeholde en kontakt til mit fag som klinisk ingeniør, selvom min skade betyder jeg ikke kan arbejde mere. Det er nemlig muligt at arbejde lidt, selvom man er blevet førtidspensionist. Da jeg ikke rigtig er så gammel, at jeg synes mine kompetencer skal gå til spilde, giver lidt også mening og livskvalitet for mig.

Bruge min viden og erfaring

Min ordning er således, at jeg har max 6 timer om ugen, fordelt over 3 dage i teknisk afdeling på Randers sygehus, som næsten ligger en spytklat fra hvor jeg bor. Nej, det er ikke komplekst ingeniør arbejde jeg laver, men jeg kan dog bruge min viden og erfaring når jeg sidder og rette database oplysninger over det registrerede udstyr på sygehuset. Arbejdsgiver får tilskud fra kommunen og jeg får en beskeden løn, så på denne måde er alle jo glade. Da jeg jo er ingeniør, så vil jeg gerne afprøve ting og finde løsninger på lidt af hver, derfor tænker jeg at jeg måske kan bidrage med tips og tricks herinde til I andre………

Deltag i debatten

Der er ingen kommentar i øjeblikket