Tips og tricks - Handi5, hjælpemiddel

Skrevet af:
Kategori(er):
Så nærmere det den sidste uge med testning af Handi5.

Har nu også fået afprøvet selve web værktøjet myAbilia, og det giver helt klart bedre overblik, når man skal uge planlægge flere aftaler eller gentagende aftaler. Det er også nemmere at se en hel uge med aktiviteter.

I web værktøjet kan man også knytte flere støttepersoner, som kan få adgang til kalenderen med forskellige tilpassede rettigheder; læs, skriv og slet.

Så der er mange muligheder for at blive understøttet på afstand, men også at familie kan følge med i dine aktiviteter, og fx at ringe på det rigtige tidspunkt af dagen når du ikke sover eller hviler dig. 

Min oplevelse er, at den giver rigtig god støtte.

Hvorfor så det;

- der er billeder (understøtter den visuelle)

- der er dobbelt alarmer ved start og slutning af aftaler (understøtter at en aftale også har en slutning)

- der dobbelte bekræftelser (understøtter at du ikke blot skal sige ok til en alarm, men også skal bekræfte om du fx har taget dine piller og hvis ikke kommer alarmen igen indtil du bekræfter JA)

- der er tjeklister til aftale (dette understøtter, der du skal huske flere ting i forbindelse med en aftale, fx medicin, madpakke, låse døren osv.)

- der er tjekliste (der understøtter når du skal udføre en opgave fx lave kaffe, at der skal vand på, kaffefilter og kun 2 skeer kaffe)

- der er diktafon (der understøtter, dem der ikke kan læse, de kan så få læst op hvad det er de skal)

- der er kriseplan (der understøtter, dem der fx har svært ved at finde rund og fare vildt. De kan så via kriseplan ringe til en ven, og tage billede af hvor de er hende)

- Man kan have flere støttepersoner koblet på, dette giver tryghed.

- Osv…………

Det er et rigtig godt hjælpemiddel, og synes absolut man skal søge om det, hvis man har udfordringer på dette område.

Deltag i debatten

Der er ingen kommentar i øjeblikket