Tips og tricks - Handi5 sw, hjælpemiddel

Skrevet af:
Kategori(er):
Så er jeg så småt kommet i gang med at teste dette software til android mobiltelefoner.

Det bliver hele november jeg tester dette, så der bliver mulighed for at komme hele vejen rundt.

Det første indtryk er positivt, men det kræver lidt, at få den opsætning som jeg gerne vil have, for ellers går det faktisk meget automatisk. Man har lov til at være kræsen når man skal test ;0)

Der fines et web værktøj, som jeg har spurgt om jeg kan få adgang til det hedder Myabilia. Her kan man selv, hjælper, bostøtte eller mand/kone håndtere kalenderen, tjeklister fra en pc. Det giver naturligvis bedre overblik frem for en lille skærm, håber jeg.

Første indtryk:

Jeg er blevet lidt forelsket i den funktion der hedder ”hurtig indstilling”, hvor man kan tidsbestemme hvornår telefonen skal slå lydløs fra eller lyden til igen. For hvis der er noget jeg glemmer, så er det at få slået lyden til igen og sikke en ballade, der kan komme ud af det, når man ikke tager telefonen.

En anden ting er, at man fx har en aftale med en tjekliste, det er også lidt fedt. Jeg har sådan ca. to ting, som er vigtig at huske på når jeg går i seng. Så jeg har oprette aftale ”gå i seng”, og når den alarm går, kommer der en tjekliste op med; har du husket medicin og løst døren. Det skal man så lige bekræfte, så man får flere input man skal reagere på.

Info om produktet:

Handi5 SW

Handi5

Handi5 SW er en digital kalender og komplet hjælpemiddel, som giver overblik og husker dig på dine aktiviteter. Du får støtte og hjælp til at planlægge, strukturere din dag, huske dine aftaler og rutiner samt holde fokus. Handi5 SW er en app-pakke til din Android smartphone - et hjælpemiddel udviklet specielt til dig med kognitive vanskeligheder.

Deltag i debatten

Regitze Willemoës
Genialt! Mange tak.